Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

SARAY 19 MAYIS’I UMUT KAPLAN İLE KUTLAYACAK

SARAY 19 MAYIS’I UMUT KAPLAN İLE KUTLAYACAK

Saray Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı ünlü sanatçı Umut Kaplan’ın konseri ile kutlayacak.

Saray Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı görkemli bir şekilde kutlamaya hazırlanıyor. 19 Mayıs kutlamaları kapsamında ünlü sanatçı Umut Kaplan Saray’da konser verecek. Umut Kaplan konserinin yanı sıra Fener Alayı ve Gençlik Yürüyüşü düzenlenecek.

SARAY’DA 19 MAYIS COŞKUSU YAŞANACAK
Saray Belediyesi ulusal kurtuluş mücadelesinin başlangıcı, yeniden doğuşun ilk adımının hatırası olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için hazırlıklarını sürdürüyor. 19 Mayıs’ın 105. Yılını büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanan Saray Belediyesi, 19 Mayıs Pazar günü saat 20.00’da Gençlik Yürüyüşü ve Fener Alayı düzenleyecek. Yürüyüşün ardından DJ Berkay Salas ve Türk Pop müziğinin başarılı genç ismi Umut Kaplan saat 22.00’da Atatürk Kültür Merkezi önünde konser verecek. Muhteşem sesi ve performansıyla Umut Kaplan, Saraylılara unutulmaz bir akşam yaşatacak. 
BAŞKAN TAŞYASAN’DAN DAVET
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşkulu bir şekilde kutlayacaklarını belirten Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan tüm Saray halkını Fener Alayı ve Umut Kaplan konserine davet etti.


Haber Kaynak : Rabia IĞDIR

Anahtar Kelimeler: SARAY MAYIS’ KAPLAN KUTLAYACAK

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

RESİM YARIŞMALARINDA BİRİNCİ VE İKİNCİ OLDULAR

KÜLTÜR SANAT AKADEMİSİ’NDEN MUHTEŞEM KAPANIŞ