SAĞANAK YAĞIŞTA YOLDA ÇUKUR OLUŞTU

SAĞANAK YAĞIŞTA YOLDA ÇUKUR OLUŞTU

Süleymanpaşa ilçesinde dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış, etkisini sürdürdü. Köseilyas Mahallesi’nde ise aşırı yağmurdan dolayı yolda çukur oluştu.

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış, etkisini sürdürdü. Köseilyas Mahallesi’nde ise aşırı yağmurdan dolayı yolda çukur oluştu. 

Meteoroloji’nin uyarılarının ardından Tekirdağ’ın bazı ilçelerinde kuvvetli yağış etkili oldu. 
Trafikte ilerlemekte güçlük çeken sürücüler zor anlar yaşarken, yağmura yakalanan vatandaşlar toplu taşıma duraklarına ve iş yerlerinin tenteleri altına sığındı. Kuvvetli yağışın önümüzdeki saatlerde de etkisini sürdürmesi bekleniyor. 
Tekirdağ’ın Köseilyas Mahallesi’nde ise aşırı yağmurdan dolayı yolda çukur oluştu. Kentte sağanak yağmurun aralıklarla devam etmesi beklendi. 
 


Haber Kaynak : İha

Anahtar Kelimeler: SAĞANAK YAĞIŞTA YOLDA ÇUKUR OLUŞTU
Yorum Yazın

TÜRKMENLİ GÖLETİ YENİDEN CANLANDI: SU SEVİYESİ YÜKSELİYOR

TEKİRDAĞ’DA KALINTISIZ ÜRETİME SERTİFİKA

ALEVLERE KARŞI EĞİTİM: TARIM PERSONELİ YANGINLA MÜCADELEYİ SAHADA ÖĞRENDİ

TEKİRDAĞ’DA İKİ MOTOSİKLET ÇARPIŞTI: 3 YARALI

TEKİRDAĞ’DA 2 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ SİLAHLI KAVGAYLA İLGİLİ 6 KİŞİ TUTUKLANDI