Tekirdağ

Tekirdağ Haberleri

SAĞANAK VE DOLU ETKİLİ OLDU

SAĞANAK VE DOLU ETKİLİ OLDU

Tekirdağ'da bugün akşam üzeri başlayan sağanak ve dolu yağşığı etkili oluyor. Yağışlar Bayramın ilk gününde de devam edecek.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde aniden bastıran sağanak yağışı sebebiyle cadde ve sokaklarda su birikintisi oluşurken zaman zaman dolu da etkili oldu. 


Trakya yağmurlu günlerden geçiyor. Hafta başından buyana ara ara yağan yağmur tüm Trkaya'da etkili oluyor. Bugün de öğlen saatlerinde Kırklareli'nde başlayan yağmur, akşam üzeri Tekirdağ'a etkili oldu.  Yağmur Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesini de etkisi altına aldı. Soğuk hava yağmur haafta başından beri sürerken, yer yer yağmurla karışık dolu da yadığı gözlendi.

BAYRAMIN İLK GÜNÜNDE DE DEVAM EDİYOR

Kent merkezinde aniden batıran yağış sebebiyle cadde ve sokaklarda su birikinti oluştu. Su birikintisi nedeniyle sürücüler ilerlemekte güçlük çekerken zaman zaman doluda etkili oldu. İtfaiye Müdürlüğü ekipleri su biriken yerlerde rögar kapaklarını açtı. Yağış nedeniyle bazı vatandaşlar şemsiyeleriyle korunmaya çalışırken bazıları da otobüs durakları, dükkanların tenteleri altında korunmaya çalıştı. 
Öte yandan, yağışların aralıklı bir şekilde devam etmesi bekleniliyor. Ramazan Bayramı'nın ilk gününde (Yarın) de hafif şiddetli yağmur beklenirken, bayramın ikinci ve üçüncü günü ise açık gözüküyor. Önümüzdeki çarşamba günü yeniden yağışlı havanın etkisini göstermesi bekleniyor.
 


Haber Kaynak : İha

Anahtar Kelimeler: SAĞANAK ETKİLİ

TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ

ERGENE’DE YAZ SPOR OKULLARI BAŞLADI

OTOMOBİL İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ MOTOSİKLETTEN FIRLADI

ÇORLUSPOR 1947’DE YENİ YÖNETİM GÖREV DAĞILIMI YAPTI

BARİYERLERE ÇARPAN OTOMOBİLDEKİ 4 KİŞİ YARALANDI