RAMAZAN’DA GIDA DENETİMİ DEVAM EDİYOR

RAMAZAN’DA GIDA DENETİMİ DEVAM EDİYOR

Muratlı ilçesinde Ramazan ayında tüketici sağlığının korunması ve güvenilir gıda arzının sağlanması amacıyla gıda üretim, gıda satış ve toplu tüketim yerlerine yönelik denetimlere hız verildi.

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde Ramazan ayında tüketici sağlığının korunması ve güvenilir gıda arzının sağlanması amacıyla gıda üretim, gıda satış ve toplu tüketim yerlerine yönelik denetimlere hız verildi.
Özellikle fırın, pastane ve unlu mamuller üretimi yapan iş yerlerinin denetimlerine öncelik verilerek, tüm gıda işletmelerinde denetimler arttırıldı. Tarladan sofraya gıda güvenliğinin sağlanması için Muratlı’da faaliyet gösteren, gıda ve gıda ile temas eden madde ve malzemeleri üreten, satan işyerleri ile toplu tüketim yerlerinin resmi kontrol ve denetimleri gerçekleştirildi.
Son olarak gün içerisinde ilçedeki fırınlar denetlenirken, Muratlı Tarım ve Orman Müdürü Ertekin Günaçtı ve beraberindeki gıda kontrol görevlileri ise Tarım ve Orman Bakanlığı’nın talimatı üzerine gerçekleştirilen denetimlerde amacın halk sağlığını korumak ve güvenilir gıda tüketimini sağlamak olduğuna işaret etti.
Toplum sağlığı ve tüketici menfaatlerini korumaya yönelik çalışmaların bundan sonra da aynı kararlılıkla devam edeceği bildirildi.


Haber Kaynak : İha

Anahtar Kelimeler: RAMAZAN’ DENETİMİ DEVAM EDİYOR

AFAD UYARMIŞTI: TEKİRDAĞ KAPAKLI’DA SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLDU

SÜLEYMANPAŞA’DA 200 BİN ADET DOLDURULMUŞ MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

GAZİLER DERNEĞİ BAŞKANI: VAROLUŞ MÜCADELESİNİN ŞİFRESİ ‘ÖLÜRSEM ŞEHİT, KALIRSAM GAZİ’ DEYİŞİNDE SAKLIDIR

BUNU DA GÖRDÜK!

SILA BEBEK’LE İLGİLİ VALİLİK’TEN AÇIKLAMA