QR KODLU UYGULAMAYLA TIR PARKINA ULAŞIM DAHA KOLAY

QR KODLU UYGULAMAYLA TIR PARKINA ULAŞIM DAHA KOLAY

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) 8. Caddede bulunan 2. Kısım TIR parkına ulaşım yeni uygulamayla daha kolay hale geldi.

ÇOSB Bölge Müdürlüğü tarafından, bölge içerisindeki karayollarında trafiğin azaltılması, hatalı parkların önlenmesi maksadıyla yaptırılan ÇOSB 2.Kısım TIR Parkı için yönlendirme etiketleri sahada uygulanmaya başlandı.

ÇOSB firmalarının güvenlik noktalarına uygulanacak etiketlerle, firmalara gelen lojistik personelinin TIR Parkının imkanlarından ve konumundan haberdar olması sağlanarak, yol kenarlarındaki hatalı ve uzun süreli parkların azaltılması hedeflenmektedir. Türkçe, İngilizce ve Rusça hazırlanan QR Kodlu Krokiyle, yerli ve yabancı araç sürücüleri kolaylıkla TIR Parkına ulaşabilecek. ÇOSB Bölge Müdürlüğü Güvenlik Şefliği koordinesinde tüm katılımcı firmaların girişlerine yapıştırılan yönlendirme etiketler firmalar tarafından da memnuniyetle karşılandı.

ÇOSB TIR PARKI

Modern yapısı ve hizmet alanlarıyla göz dolduran ÇOSB Tır Park, 115 TIR ve 29 servis araçlı parkıyla 7 gün 24 saat hizmet veren TIR parkının aynı zamanda, hareketli ve sabit kameralarla da güvenliği sağlanıyor. Sürücülerin her türlü konforunun düşünülerek yapıldığı TIR parkı, araç sürücüleri ve sanayiciler tarafından büyük beğeni alıyor.

 


Haber Kaynak : Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: KODLU UYGULAMAYLA PARKINA ULAŞIM KOLAY

ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM