PINARHİSAR’DA KAÇAK BALIK AVLAYANLAR YAKALANDI

PINARHİSAR’DA KAÇAK BALIK AVLAYANLAR YAKALANDI

Pınarhisar ilçesinde, kaçak yollardan balık avladıkları tespit edilen şüpheliler hakkında yasal işlem başlatıldı.

Kırklareli’nin Pınarhisar ilçesinde, kaçak yollardan balık avladıkları tespit edilen şüpheliler hakkında yasal işlem başlatıldı. 
Alınan bilgilere göre, Pınarhisar ilçesine bağlı Çayırdere Barajı’nın Akören kolunda, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik personelleri ve İlçe Jandarma personelinin ortak olarak şikayete istinaden yaptığı denetim sonucu, ağ atılarak su ürünleri avcılığı yapıldığı tespit edildi. Söz konusu kişilere, ilgili mevzuatlar çerçevesinde gerekli işlemler uygulandı. 
Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, "Vatandaşlardan bu gibi uygun olmayan avcılıktan uzak durmaları ve uymayanları da i/ilçe müdürlüklerimize bildirmeleri rica olunur" ifadelerine yer verildi. 
 


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

YÜCEER'DEN ÇERKEZKÖY'DE ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI’NA ZİYARET

MURATLI’DA ÖRNEK DAVRANIŞ: PARKTA BULDUĞU ÇANTAYI ZABITAYA TESLİM ETTİ

KAPAKLI’DA "ŞEFİK ŞAHİN TAZİYE EVİ" HİZMETE AÇILDI

TEKİRDAĞ’DA ÇÖPE ATILAN CÜZDAN BELEDİYENİN TİTİZ ÇALIŞMASIYLA BULUNDU

TEKİRDAĞ’DA GANOS DAĞI’NDA YABAN HAYATI FOTOKAPANA YANSIDI