ÖZEL İNSANLARA İLK DESTEK ÇETİN GROUP’TAN

ÖZEL İNSANLARA  İLK DESTEK ÇETİN GROUP’TAN

ÇOSB’nin zihinsel engelli istihdamına destek amacıyla kurduğu ‘Zihinsel Engelliler Korumalı İşyeri Atölye ve Yaşam Merkezi’nde ilk atölye Çetin Group adına çalışmaya başladı.

Sosyal Sorumluluk Projeleri’nde her zaman öne çıkan Çetin Group, bir ilki daha yaşattı. ÇOSB Zihinsel Engelliler Korumalı İşyeri’ndeki özel personelin çalıştığı ilk atölye Çetin Group bünyesindeki ÇEMOBSAN, adına üretime başladı.

10 ÖZEL PERSONEL İSTİHDAM EDİLİYOR

ÇOSB (Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi) tarafından kurulan ve kısa süre önce faaliyete geçirilen Zihinsel, Engelliler Korumalı İşyeri Atölye ve Yaşam Merkezi, ilk atölyesinde üretim başladı. İlk üretimi Çetin Group bünyesindeki ÇEMOBSAN tarafından yapılırken, burada 10 özel personel istihdam edilmeye başladı. Bünyesinde 9 binden fazla çalışanı istihdam eden Çetin Group, zihinsel engellileri de istihdam ederek, hem maddi kazançlarına hem de yeteneklerinin gelişimine katkıda bulunacak.

AHMET ÇETİN İLK ÜRETİMDE YANLARINDA OLDU

ÇEMOBSAN için üretime başlayan zihinsel engellilerin ilk üretiminde yanlarında olan Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, tek tek ‘Kolay gelsin’ deyip, iyi çalışmalar dileğinde bulundu. Özel personelin motivasyonlarını artıracak konuşmalarda bulunan Ahmet Çetin, “Sizlerin burada üretiminiz sonucu ortaya çıkan ürünleri bizler yurt dışında satıyoruz. Bu da ülkemize döviz girdisi sağlıyor. Sizler bu çalışmanızla ülkenize döviz gelmesine de katkıda bulunmuş olacaksınız. Ben sizlerin en iyisini yapacağına inanıyorum.” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Çetin Group’un kendilerine çalışma fırsatı verdiği için Ahmet Çetin’e teşekkür eden özel personeller ise, “Evde otururken canımız sıkılıyordu. Burada hem can sıkıntısından kurtulduk. Hem de üretim yapmaktan çok mutluyuz. Ülkemize döviz kazandıracağımız için çok sevinçliyiz. Bize bu imkanı sunduğunuz için size çok teşekkür ederiz.” dediler.

Bu projeyle engelli istihdamına katkıda bulunan Çetin Group bünyesinde dünyanın 72 ülkesine ihracat yapan ÇEMOBSAN, kadın istihdamında da daha önce ödül almıştı.

10 ÖZEL PERSONEL DAHA İSTİHDAM EDECEK

Zihinsel Engelliler Korumalı İşyeri Atölye ve Yaşam Merkezi'ndeki ilk atölyede 10 özel personelle istihdama başlayan ÇEMOBSAN'ın, ikinci etapta 10 özel personel daha istihdam planlaması olduğunu hatırlatan Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, "Bu başlangıç oldu. 2. etapta da 10 kişi daha istihdam etmeyi düşünüyoruz."dedi.

12 ATÖLYE BULUNUYOR

Bu arada, ÇOSB bünyesinde yeni kurulan ve henüz resmi açılışı yapılmayan Engelliler Korumalı İşyeri Atölye ve Yaşam Merkezi’nde 12 atölye bulunduğu, her bir atölyede 10 özel personel olmak üzere toplam 120 özel personelin istihdam edilmesi hedeflendiği öğrenildi.  

 


Haber Kaynak : Abdulhamit ALBEZ

Anahtar Kelimeler: İNSANLARA DESTEK ÇETİN GROUP’

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM

İLK BİN İÇİNDE 35 FİRMA ÇERKEZKÖY TSO ÜYESİ