ÖNCE BULGAR SONRA ALMAN ŞİMDİDE İSVİÇRELİ KARAVANCILAR

ÖNCE BULGAR SONRA ALMAN ŞİMDİDE İSVİÇRELİ KARAVANCILAR

Avrupalı karavanla gezme meraklısı vatandaşlar Türkiye'ye geliyor...

Avrupalı karavanla gezme meraklısı vatandaşlar gözünü Türkiye’ye dikti. Daha önce Bulgar ve Alman karavancıları ağırlayan Tekirdağ’a bu seferde İsviçreli karavancılar geldi.
Türkiye, son zamanlarda karavanla gezme meraklısı Avrupalı vatandaşların uğrak yeri haline geldi. Daha önce Bulgar, Alman karavancıların akınına uğrayan Tekirdağ’a bu seferde İsviçre’den karavancı turistler geldi. Mavi ile yeşilin buluştuğu Tekirdağ’ı gezen 2 İsviçre plakalı karavan daha sonra Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçe sahiline park etti. Karavanlarından çıkarak kenti gezen İsviçre vatandaşları Tekirdağ’ı çok beğendi.
Turist olarak gezmeye geldiklerini dile getiren İsviçre vatandaşları, Tekirdağ’ı biraz gezdikten sonra buradan İstanbul’a gideceklerini belirttiler.


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

SERVİSÇİ ESNAFI RAYİÇ BEDELİN ALTINDAKİ TEKLİFLERDEN ŞİKÂYETÇİ

ÇERKEZKÖY TSO 30 ADET MEYVE FİDANI DİKTİ

TEKİRDAĞ’DA EŞİTLİĞE GİDEN YOLUN 91. YILI KUTLANDI

Edirne’de polis eşleri tek yürek oldu, tüm ürünler tükendi

EDİRNE’DE FETÖ’DEN GÖZALTINA ALINAN 6 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ