OKUL SEZONU ÖNCESİ KIRTASİYELERDE DEV DENETİM

OKUL SEZONU ÖNCESİ KIRTASİYELERDE DEV DENETİM

Okul sezonu öncesi 10 ilde eş zamanlı olarak saat 11.00’de başlatılan denetimlerde, özellikle kırtasiyeler başta olmak üzere ürün güvenliği ve fahiş fiyat denetimleri gerçekleştirildi.

Okul sezonu öncesi 10 ilde eş zamanlı olarak saat 11.00’de başlatılan denetimlerin Tekirdağ ayağında özellikle kırtasiyeler başta olmak üzere ürün güvenliği ve fahiş fiyat denetimleri gerçekleştirildi. 

Okul sezonu öncesi 10 ilde eş zamanlı olarak saat 11.00’de başlatılan denetimlerde, özellikle kırtasiyeler başta olmak üzere ürün güvenliği ve fahiş fiyat denetimleri gerçekleştirildi. 
İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Kocaeli, Mersin, Samsun, Tekirdağ ve Van’da Ticaret İl Müdürlükleri ve ilgili kurumlar tarafından yapılan denetimlerde, kırtasiye ürünlerinin güvenliği ve fiyatlarının mevzuata uygun olup olmadığı titizlikle incelendi. 
Tekirdağ’da Ticaret İl Müdürlüğü ve Tekirdağ Gümrük Müdürlüğü ekipleri, şehirdeki kırtasiye ve marketlerde kapsamlı denetimler gerçekleştirdi. Denetimlerde, ürünlerin sağlık ve güvenlik standartlarına uygunluğu kontrol edildi ve fahiş fiyat uygulamaları denetlendi. 
Türkiye genelindeki bu denetimler, öğrenci ve velilerin okul sezonu öncesinde güvenli ve uygun fiyatlı kırtasiye ürünlerine ulaşmalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirildi. Denetim sonuçlarına göre, mevzuata aykırı bulunan ürünler hakkında yasal işlem başlatılacağı bildirildi. 
 


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

OTOMOBİLİN 60 METRE BOYUNCA DEFALARCA TAKLA ATTIĞI KAZA KAMERADA

U15 KIZLAR GELİŞİM LİGİ’NDE TARİHİ ADIM

TEKİRDAĞ’DA MOTOSİKLET DEVRİLDİ: 1 YARALI

KAPIKULE’DE 12 KİLOGRAM UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇANAKKALE’YE VEFA YOLCULUĞU