OKUL ÖNÜ SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ: LİSELİLER YUMRUK YUMRUĞA KAVGA ETTİ

OKUL ÖNÜ SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ: LİSELİLER YUMRUK YUMRUĞA KAVGA ETTİ

Kapaklı ilçesinde bulunan bir lisede iki grup öğrenci arasında çıkan kavga, başka bir öğrencinin objektifine yansıdı.

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde bulunan bir lisede iki grup öğrenci arasında çıkan kavga, başka bir öğrencinin objektifine yansıdı. 

Kapaklı ilçesi Prof. Dr. Aziz Sancar Anadolu Lisesi önünde bulunan alanda kavga meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, iki grup öğrenci arasında henüz bilinmeyen bir sebeple kavga çıktı. Okul çıkışında yaşanan kavga diğer öğrencilerin katılımıyla daha da büyüdü. 
Yaralanan herhangi bir öğrencinin bulunmadığı kavga, çevredekilerin müdahalesiyle daha fazla büyümeden sonlandırıldı. Onlarca öğrencinin karıştığı kavganın görüntüleri farklı bir öğrencinin objektifine yansıdı. 
Okul çıkışlarında sık sık bu tür kavgaların yaşandığını belirten veliler, yetkililerden böyle olayların yaşanmaması için önlem alınmasını istedi. 
 


Haber Kaynak : İha


Yorum Yazın

CANDAN BAŞKAN BÜYÜKŞEHİR AİLESİYLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

TEKİRDAĞ’DA İNŞAATTA SİLAHLI ÇATIŞMADA ÖLÜ SAYISI 2’YE YÜKSELDİ

TEKİRDAĞ’DA İNŞAATTA SİLAHLI ÇATIŞMA: 1 ÖLÜ, 3 YARALI

SARAY’DA BİNLER İFTARDA BULUŞTU

MİNİK ÖĞRENCİLER ZABITA TEŞKİLATI VE ZABITALIK MESLEĞİYLE TANIŞTILAR