OKUL KIYAFETİ ALACAKLAR: ELİNİZİ ÇABUK TUTUN!

OKUL KIYAFETİ ALACAKLAR: ELİNİZİ ÇABUK TUTUN!

Okul kıyafetlerinin satışı başladı. Esnaf, fiyat artışları ve yoğunluklar yaşanmadan vatandaşlara elinizi çabuk tutun çağrısı yaptı.

2022-2023 Eğitim Öğretim yılının başlamasına 1 ay gibi kısa bir süre kaldı. Trakya Flaş Haber olarak bizde bu sene okul kıyafetlerinin velilere maliyeti ne kadar olacak? Sorusuna; çarşıya çıkarak uzun yıllardır okul kıyafetleri üretimi ve satışı yapan Egem Giyim'den sizler için cevap aradık. 

12 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı için, okul kıyafetleri raflarda ki yerini aldı ve satışlar başladı. Bazı vatandaşlar şimdiden okul kıyafetleri almak için, dükkanların yolunu tutmaya başladı. 

ELLERİNİ ÇABUK TUTSUNLAR! 

Satışta olan kıyafetler tükenir ve yeniden üretim sürecine gidilirse, mevcut fiyatlara zam gelebileceğini ve aynı zamanda hem yoğunluğa hem de zamlara takılmamak için, velilere ellerini çabuk tutsunlar çağrısında bulunan, Egem Giyim işletme sahibi Selim Arıkök; Çerkezköy ve Kapaklı' da bulunan tüm okulların kıyafetlerinin satışını yaptıklarını söyledi. Aynı zamanda Arıkök; satmış oldukları kıyafetlerin kalitesinden oldukça emin. "Anneler-Babalar müsterih olsunlar, biz sattığımız ürünlerin her zaman arkasındayız, ve ürünlerimizi velilerimize garantili olarak vermekteyiz" ifadesini kullandı.

KIYAFETLER TAKIM HALİNDE 450-800 TL CİVARINDA SATILIYOR! 

Bir okulun baştan sona Lakos tişörtü, pantolunu, hırkası ya da montu takım halinde 450 TL ile 800 TL gibi fiyatlara satılıyor. Lakos tişörtün fiyatı 100-160 TL, Pantolon 150-290 TL, hırkalar 160-290 TL  civarında satışa sunuluyor. Îsteyen veliler tüm ürünleri takım olarak, isteyen  veliler ise tek tek de alabiliyor. Tüm okulların kıyafetleri aynı olmadığı gibi fiyatlarında da farklılıklar oluyor. Bazı okulların Lakos tişört fiyatları 100 TL iken bazı okulların lakos tişört fiyatları 160 TL olabiliyor. 

KIYAFETLER TAMAM PEKİ YA ÇANTA?

Kıyafetler tamam. Peki ya çanta fiyatları nasıl? Çanta fiyatlarını da sizler için sorduk. Egem Giyim İşletme sahibi Selim Arıkök, çantaların 150- 290 Tl civarında satışa sunulduğunu söyledi. Özetle almış olduğunuz okul kıyafetlerinin içine çanta da eklenirse eğer okul kıyafeti ve çanta alışverişinize ortalama olarak 700- 990 TL harcamış olacaksınız.  

ASGARİ ÜCRET ZAMMI SONRASI, İNSANLAR İSTEDİKLERİNE DAHA KOLAY ULAŞIYOR! 

"Çerkezköy ve Kapaklı genelinde kıyafetlerini sattığımız 100 den fazla okul var." diyen Arıkök,  geçtiğimiz dönemlere göre, vatandaşların yapılan asgari ücret zammından sonra istediklerine daha kolay ulaşabildiklerini söyledi. İşletme sahibine işlerinin nasıl olduğunu sorduğumuzda ise,"İşini sona bırakmak istemeyen velilerimiz , vatandaşlarımız gelip kıyafetlerini alıyorlar ama onun haricinde, yaz sezonu içinde olduğumuzdan dolayı insanlar tatilde, bu nedenle bir durgunluk söz konusu" diyerek vatandaşları tekrardan uyardı. Satışta ki ürünler biter ve yeniden ürün üretimine ihtiyaç duyulursa fiyatların bu aralıklarda kalmasının zor olduğunu ürünlere böyle bir durumda zam geleceğini, yeniden üretim gibi bir süreç içerisine girilmediği takdir de fiyatların aynı olarak kalacağınının altını çizen Arıkök, vatandaşlara bir kez daha acele etsinler çağrısında bulundu. 

 


Haber Kaynak : Rabia IĞDIR

ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM