ÖĞRENCİLER GALATASAR MAÇINI STADYUMDAN İZLEDİ

ÖĞRENCİLER GALATASAR MAÇINI STADYUMDAN İZLEDİ

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekiplerinin okullarla ortaklaşa olarak hayata geçirdiği proje kapsamında 20 öğrenci Galatasaray ile Çaykur Rizespor arasında oynanan maçı stadyumda izledi.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekiplerinin ilçede eğitim-öğretim veren okullarla ortaklaşa olarak hayata geçirdiği proje kapsamında  20 öğrenci Galatasaray ile Çaykur Rizespor takımları arasında oynanan maçı stadyumda izledi.
Daha önce Fenerbahçeli öğrencileri Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda konuk eden Çorlu Kaymakamlığı Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bu kez de Çorlu’da eğitim öğretim veren kurumlardan olan Çorlu Lisesi ile Arif Nihat Asya Anadolu Lisesi’nden derslerinde başarılı toplam 20 öğrenciyi Nef Stadyumu’nda konuk ederek Galatasaray ile Çaykur Rizespor takımları arasında oynanan maçı izleme imkanı sundu. Doğu Alt Tribününde 3 öğretmen ve 2 polis refakatinde maçı izleyen öğrenciler daha sonra Çorlu’ya döndü.
Çorlu Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde yer alan Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği’nce benzer uygulama ve organizasyonlara devam edeceğini bildirdi.


Haber Kaynak : İha

İTFAİYE EKİPLERİ SON 3 AYDA 3.485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

YAZ KÜLTÜR SANAT ATÖLYELERİ KAPILARINI AÇTI

FASLILARI MOLDOVALI YURT DIŞINA KAÇIRMAK İSTERKEN YAKAYI ELE VERDİLER

SAHİLDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

OTOBANDAN ATILAN SİGARA İZMARİTİ YANGIN ÇIKARDI