NKÜ REKTÖRÜ ŞAHİN TRAKYAKAF’TA GAZETECİLERE AÇIKLAMADA BULUNDU

NKÜ REKTÖRÜ ŞAHİN TRAKYAKAF’TA GAZETECİLERE AÇIKLAMADA BULUNDU

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin TRAKYAKAF’ta gazetecilere açıklamada bulundu.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin koordinatörlüğünde, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlenen ‘Trakya Bölgesel Kariyer Fuarı’ (TRAKYAKAF)’ta Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, gazetecilere açıklamada bulundu.

Fuarda 300’ü aşkını firmanın yer aldığını belirten Rektör Şahin, Trakya'nın en büyük bölgesel kariyer fuarına ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Fuara çok yoğun ilgi olduğunu belirten Prof. Dr. Mümin Şahin, "Şimdiye kadar 50 bin öğrenci fuarı gezdi. Trakya'nın en büyük kariyer fuarı oldu" dedi.

Tekirdağ'ın bu tür etkinliklere daha fazla ev sahipliği yapması için çalışacaklarını dile getiren Rektör Şahin, "Türkiye'nin önemli savunma sanayi, tekstil, makine, lojistik ve tohum firmalarının hepsi burada. Firmalarımızı öğrencilerin ayağına getirerek onlara iş imkânı sağlamak istedik. Firmalarımıza da aradıkları elemanı bulma fırsatı tanıdık. Fuar son derece faydalı geçiyor" diye konuştu.

TRAKYAKAF’ın öğrenciler açısından iş ve kariyer anlamında büyük fırsatlar sunduğuna inandığını belirten Prof. Dr. Şahin, fuarın iş dünyası ile öğrencileri ve mezunları bir araya getiren çok önemli bir organizasyon olduğunun altını çizdi ve fuar kapsamında onlarca etkinliğin de yer aldığını vurguladı.

 


Haber Kaynak : Haber Merkezi

ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

RESİM YARIŞMALARINDA BİRİNCİ VE İKİNCİ OLDULAR