NECATİ AKSU SEÇİM SONRASI BİR MESAJ YAYIMLADI

NECATİ AKSU SEÇİM SONRASI BİR MESAJ YAYIMLADI

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimlerinde aday olup kaybeden Necati Aksu, bir mesaj yayımlayarak oy veren ve vermeyen herkese teşekkür etti.

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Seçimlerinde başkan adayı olan Necati Aksu, seçimden sonra bir mesaj yayımladı. Ümitsizliğe yer olmadığını söyleyen Necati Aksu, kendisini destekleyenlere ve yol arkadaşlarına teşekkür etti.

İşte Necati Aksu'nun açıklamaları:

ALLAH’TAN ÜMİT KESMEYİZ

“Ümitsizlik yok bizde. Nasip deriz, kısmet deriz,tevekkül ederiz. Ama asla Allah’tan ümit kesmeyiz. S.S Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Seçimlerinde bizlerden yana desteğini esirgemeyen oy veren, vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Oyu olmayıp keşke oy hakkım olsaydı da kullanabilseydim diyen değerli esnaflarımıza, dostlarımıza, arkadaşlarımıza şükranlarımı sunar. Seçimlerde güven tazeleyen Muzaffer Yaztepe ve yönetimine görevlerinde başarılar dilerim.”

Bu arada, Pazar günü gerçekleşen seçimde 3 aday 3 farklı listeyle yarışmıştı. Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Halil Kahraman'ın yönettiği seçimlerde sandıktan birinci olarak çıkan Muzaffer Yaztepe’yi, 2. olan Edip Gürdap ve 3. olan Necati Aksu takip etmişti. Seçimin ardından birbirini tebrik eden adaylar yeni dönemin hayırlara vesile olmasını diledi. Dün adaylardan Edip Gürdap'ın yayımladığı mesajın ardından bugün de Necati Aksu, bir mesaj yayımladı. 


Haber Kaynak : FAHRETTİN KOÇAK

Anahtar Kelimeler: NECATİ SEÇİM SONRASI MESAJ YAYIMLADI

AFAD UYARMIŞTI: TEKİRDAĞ KAPAKLI’DA SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLDU

SÜLEYMANPAŞA’DA 200 BİN ADET DOLDURULMUŞ MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

GAZİLER DERNEĞİ BAŞKANI: VAROLUŞ MÜCADELESİNİN ŞİFRESİ ‘ÖLÜRSEM ŞEHİT, KALIRSAM GAZİ’ DEYİŞİNDE SAKLIDIR

BUNU DA GÖRDÜK!

SILA BEBEK’LE İLGİLİ VALİLİK’TEN AÇIKLAMA