MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ

leymanpaşa ilçesinde 18 yaşındaki Ahmet Yiğit Erel, kullandığı motosikletin bir otomobile çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde 18 yaşındaki Ahmet Yiğit Erel, kullandığı motosikletin bir otomobile çarpması sonucu yaşamını yitirdi. 
Kaza, gece saatlerinde Muratlı-Tekirdağ karayolunda meydana geldi. İddiaya göre; Ahmet Yiğit Erel sevk ve idaresindeki 59 AEK 001 plakalı motosiklet, Süleymanpaşa’nın Kayı Mahallesi yakınlarında 59 DG 252 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle ağır yaralanan 18 yaşındaki genç, olay yerinde hayatını kaybetti. 
Süleymanpaşa ilçesi Kaşıkçı Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan Ahmet Yiğit Erel, öğle namazını müteakip Öz Doyuran Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. 

 


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

SERVİSÇİ ESNAFI RAYİÇ BEDELİN ALTINDAKİ TEKLİFLERDEN ŞİKÂYETÇİ

ÇERKEZKÖY TSO 30 ADET MEYVE FİDANI DİKTİ

TEKİRDAĞ’DA EŞİTLİĞE GİDEN YOLUN 91. YILI KUTLANDI

Edirne’de polis eşleri tek yürek oldu, tüm ürünler tükendi

EDİRNE’DE FETÖ’DEN GÖZALTINA ALINAN 6 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ