MİNİKLER CİMNASTİK ŞENLİĞİ, ÖDÜL TÖRENİ İLE SONA ERDİ

MİNİKLER CİMNASTİK ŞENLİĞİ, ÖDÜL TÖRENİ İLE SONA ERDİ

Tekirdağ'da düzenlenen 10 ilden 22 kulüp, 395 sporcunun yarıştığı Minikler cimnastik Şenliği, ödül töreni ile sona erdi.

Süleymanpaşa Belediyesi ve Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İL Müdürlüğü iş birliği ile organize edilen ve 10 ilden 22 kulüp, 395 sporcunun yarıştığı Süleymanpaşa Minikler cimnastik Şenliği, ödül töreni ile sona erdi. 
İsmet İnönü Spor Salonu’nda gerçekleşen organizasyonda kulüpler bazında madalya mücadelesi veren minik cimnastikçiler, iki gün boyunca heyecan dolu müsabakalara imza attı. Organizasyona; Tekirdağ, İstanbul, Edirne, Kırklareli, Kocaeli, Bursa, Balıkesir, Aydın, Manisa ve İzmir olmak üzere 10 şehirden 22 jimnastik kulübü katıldı. 
Altı faklı kategoride yarışan sporcular, iki günün sonunda madalyalarına kavuştu. Madalyalar her kategoride ilk üç sırayı elde eden spor kulüplerine verildi. 
 


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

KAPAKLI SİTE SPOR U-14 TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA

OPTİMED TURUNCU FIRTINA ŞAMPİYON OLDU

SİZLER BİZİM GURURUMUZSUNUZ

BAŞKAN TAŞYASAN DOWN SENDROMLULAR BASKETBOL MİLLİ TAKIMI’NI AĞIRLADI

SARAY’DA MİLLİ GURUR: DOWN SENDROMLULAR BASKETBOL MİLLİ TAKIMI KAMPA GİRDİ