MERİÇ NEHRİ TAŞTI, SUBAŞI’NDAKİ TARIM ARAZİLERİ SULAR ALTINDA KALDI

MERİÇ NEHRİ TAŞTI, SUBAŞI’NDAKİ TARIM ARAZİLERİ SULAR ALTINDA KALDI

Meriç ilçesine bağlı Subaşı beldesinde, Meriç Nehri’ndeki debinin yükselmesi nedeniyle tarım arazileri sular altında kaldı.

Edirne’nin Meriç ilçesine bağlı Subaşı beldesinde, Meriç Nehri’ndeki debinin yükselmesi nedeniyle tarım arazileri sular altında kaldı. 

Bölgede son günlerde etkili olan yağışlar ve yukarı havzalardan gelen suyun etkisiyle debinin arttığı belirtilirken, taşkın sularının özellikle nehir çevresindeki ekili alanlarda etkili olduğu öğrenildi. 
Subaşı Belediye Başkanı Göksel Tüfekçi, bölgede gerekli kontrollerin sürdüğünü belirterek, şu ana kadar yerleşim alanlarını tehdit eden bir durumun bulunmadığını ifade etti. Çiftçiler ise yaşanan su baskınının dönemsel olduğunu ve çekilmenin ardından arazilerde ciddi bir zarar beklemediklerini dile getirdi. 
 


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

"ÇATLI" FİLMİNİN GALASI KEŞAN’DA YAPILDI

KAPIKULE’DE FENALAŞAN TIR ŞOFÖRÜ HAYATINI KAYBETTİ

PENALTI ATIŞI İÇİN 226 KİLOMETRE YOL KATEDİLDİ

TRAKYALININ DRON İLE İMTİHANI

KEŞAN’DA FECİ KAZA: 2 ÖLÜ, 1 YARALI