Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

MARMARAEREĞLİSİ’NDE KANDİL ŞEKERİ DAĞITILDI

MARMARAEREĞLİSİ’NDE KANDİL ŞEKERİ DAĞITILDI

Marmaraereğlisi Belediye Başkan Vekili Fehmi Duman; Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri ile birlikte, ilçe genelinde esnaf ve vatandaşların Regaip Kandili’ni kutlayarak, kandil şekeri ikram etti.

Marmaraereğlisi Belediye Başkan Vekili Fehmi Duman Regaip Kandili münasebetiyle, ilçedeki esnafları tek tek gezerek kandil şekeri ikram etti. 

Marmaraereğlisi Belediye Başkan Vekili Fehmi Duman; Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri ile birlikte, ilçe genelinde esnaf ve vatandaşların Regaip Kandili’ni kutlayarak, kandil şekeri ikram etti. Vatandaşlar, kandillerde gerçekleştirilen şeker dağıtımı organizasyonlarının geleneklerimizin unutulmaması açısından çok güzel bir çalışma olduğunu söylediler.

“MÜBAREK ÜÇ AYLARIN HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLİYORUM"

Regaip Kandili’nin Müslümanlar için ayrı bir önemi olduğunu belirten Belediye Başkan Vekili Duman, tüm ilçe halkının ve İslam âleminin Regaip Kandili'ni tebrik ederek, "Mağfiret kapılarının sonuna kadar açıldığı bu manevi günlerde yaşlıların, hastaların, eş-dost ve akrabaların gönüllerini hoş tutmak, hayatımızdaki olumsuzluklardan kurtulmak, huzura kavuşmak için sevgi ve hoşgörü ortamının sağlanması için bugünleri iyi bir fırsat olarak görmeliyiz. Tüm hemşerilerimizin mübarek Regaip Kandili'ni kutluyor, ülkemizin ve milletimizin, birliğine, dirliğine ve kardeşliğine vesile olması temennisiyle mübarek üç ayların hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

 


Haber Kaynak : Haber Merkezi

BÜYÜKYONCALI’DA ÇİBÖREK ŞENLİĞİ COŞKUSU

ÇOSB ANAOKUL ÖZELLEŞTİRİLDİ

ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI