Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

Marmaraereğlisi Belediyesi, ilçedeki tüm okulları ziyaret ederek öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Marmaraereğlisi Belediyesi; İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Halk Eğitimi Merkezi ve ilçedeki tüm okulları ziyaret ederek öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

24 Kasım öğretmenler günü sebebiyle Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen çelenk sunma töreni ile başlayan kutlama programı ardından protokol ve beraberindekiler Marmaraereğlisi Anadolu İmam Hatip Lisesi düzenlenen anma programına katıldı.

ÖĞRETMENLER GÜNÜNE ÖZEL KÜTÜPHANE AÇILIŞI

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde, Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne kütüphane kazandırıldı. İlçe Milli eğitim Müdürlüğü ve Marmaraereğlisi Belediyesi’nin katkılarıyla, Anadolu İmam Hatip Lisesine kazandırılan kütüphanenin İçerisinde yaklaşık 2 bin adet kitap bulunuyor. Öğretmenler gününe özel yapılan açılış törenine İlçe Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol, Belediye Başkan Vekilimiz Fehmi Duman, İlçe Milli eğitim Müdürü Eşref Hızlı, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

OKULLAR TEK TEK ZİYARET EDİLDİ

Anma töreni ve açılış töreninin ardından Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata ile Belediye Meclis Üyesi Fehmi Duman ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Özdemir, ilçede bulunan okulları tek tek ziyaret ederek öğretmenlere hediyelerini takdim ettiler.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata; öğretmenlik mesleğinin ve eğitiminin önemine işaret ederek şunları söyledi, “İlçemizdeki okulları ziyaret ederek değerli öğretmenlerimize hediyelerini takdim ettik. Öğrencilerimizle de bir araya geldiğimiz okul ziyaretlerinde, iyi bir gelecek için Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün izinden gitmenin önemini paylaştık. Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü içtenlikle kutluyorum” ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : Haber Merkezi

ÇOSB ANAOKUL ÖZELLEŞTİRİLDİ

ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ