Tarih: 30.07.2022 11:54

KTSO HİZMET BİNASI YAPIM İHALESİ GERÇEKLEŞTİ

Facebook Twitter Linked-in

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası(KTSO) Hizmet Binası Yapım İşiİhalesi29 Temmuz 2022 Cuma günü saat 12.00’de Oda Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

İhaleye dosya alan ve Kırklareli’de faaliyet gösteren; İpek Müteahhitlik Müh. Ltd. Şti., Kom Yatırım Turizm İnşaat Tah. San. ve Tic. Ltd. Şti., Aksan İnş. Tah. Paz. San. ve Tic. Ltd. Şti.-Hasan Yılmaz İş Ortaklığı ile Ray Mimarlık Mekanik İnş. Tah. San ve Tic. Ltd. Şti. firmaları katıldı.

İhale Komisyonu Üyeleri; Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Halit Sucuoğlu, KTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serkan Keser ile Meclis Üyesi Günalp Ferit Kaya’nıngözetiminde gerçekleşen,ihalede 4 firmanın kapalı zarf içerisinde vermiş olduğu teklifler açıldı.İlk aşamada ihaleye katılan firmaların şartnameye uygunluğu incelendi.İhaleye katılan 4firmanın da şartnamede yer alan koşullara sahip olduğu tespit edildikten sonraihale 2 tur Kapalı, 1 tur Açık İhale Eksiltme Usulü ile yapıldı.En düşük teklifi veren İpek Müteahhitlik Müh. Ltd. Şti. firması ihaleyi kazandı.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serkan Keser; “Yeni hizmet binamızın yapımı için düzenlediğimiz ihalemize teklif veren tüm firma yetkililerimize teşekkür ediyorum. Gerçekleştirdiğimiz ihalemizin Üyelerimize, Kırklareli’mizeve ihaleyi alan firmamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —