KTSO HİZMET BİNASI YAPIM İHALESİ GERÇEKLEŞTİ

KTSO HİZMET BİNASI YAPIM İHALESİ GERÇEKLEŞTİ

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Ticaret Odası'nın hizmet binası yapım ihalesi gerçekleşti.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası(KTSO) Hizmet Binası Yapım İşiİhalesi29 Temmuz 2022 Cuma günü saat 12.00’de Oda Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

İhaleye dosya alan ve Kırklareli’de faaliyet gösteren; İpek Müteahhitlik Müh. Ltd. Şti., Kom Yatırım Turizm İnşaat Tah. San. ve Tic. Ltd. Şti., Aksan İnş. Tah. Paz. San. ve Tic. Ltd. Şti.-Hasan Yılmaz İş Ortaklığı ile Ray Mimarlık Mekanik İnş. Tah. San ve Tic. Ltd. Şti. firmaları katıldı.

İhale Komisyonu Üyeleri; Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Halit Sucuoğlu, KTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serkan Keser ile Meclis Üyesi Günalp Ferit Kaya’nıngözetiminde gerçekleşen,ihalede 4 firmanın kapalı zarf içerisinde vermiş olduğu teklifler açıldı.İlk aşamada ihaleye katılan firmaların şartnameye uygunluğu incelendi.İhaleye katılan 4firmanın da şartnamede yer alan koşullara sahip olduğu tespit edildikten sonraihale 2 tur Kapalı, 1 tur Açık İhale Eksiltme Usulü ile yapıldı.En düşük teklifi veren İpek Müteahhitlik Müh. Ltd. Şti. firması ihaleyi kazandı.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serkan Keser; “Yeni hizmet binamızın yapımı için düzenlediğimiz ihalemize teklif veren tüm firma yetkililerimize teşekkür ediyorum. Gerçekleştirdiğimiz ihalemizin Üyelerimize, Kırklareli’mizeve ihaleyi alan firmamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.



LÜLEBURGAZ’DAKİ KAZADA AĞIR YARALANAN KADIN HAYATINI KAYBETTİ

354 KAÇAK GÖÇMEN YAKALANDI

GENÇLİK VE SPOR BAKANI BAK: BU MİLLETE HİZMET ETMEYE DEVAM EDİYORUZ

LÜLEBURGAZ’DA ÇIKAN ANIZ YANGINI SÖNDÜRÜLDÜ

PEHLİVANKÖY’DE ORMAN YANGINI SÖNDÜRÜLDÜ