KTSO BAŞKANI ILIK’A MAKİŞ OSGBG’DEN TEŞEKKÜR PLAKETİ

KTSO BAŞKANI ILIK’A MAKİŞ OSGBG’DEN TEŞEKKÜR PLAKETİ

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner Ilık’a, Makiş OSGB’den Teşekkür Plaketi verildi.

Makiş Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi (OSGB) Danışmanlık ve İnşaat Sanayi Tic. Ltd. Şti. sahipleri Haktan Can Kaya ile Mert Ali Kaya, Kırklareli Esnafına ve Ticareti’ne verdiği desteklerinden dolayı, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık’a Teşekkür Plaketi takdim etti.

KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık’ı ziyaret eden Maki OSGB sahipleri Haktan Can Kaya ile Mert Ali Kaya; “Kırklareli esnafının her zaman yanında olduğunuz için ve Kırklareli ticaretinin daimi destekçisi olduğunuz için teşekkürlerimizi sunarız” diyerek, Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) başta olmak üzere Kırklareli’deki yatırım imkanları ile ilgili bilgiler aldılar.

KTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI SONER ILIK; “BİZİM TEK AMACIMIZ İLİMİZDE YAŞAYANLARIN REFAH DÜZEYLERİNİ ARTTIRARAK, RAHAT BİR YAŞAM SÜRMELERİNİ TEMİN ETMEKTİR”

Kırklareli’de ekonominin canlandırılarak, istihdamın arttırılması için her platformda başta Kırklareli OSB olmak üzere, Kırklareli’deki yatırım imkanlarını anlattıklarını ve olumlu sonuçlar aldıklarını ifade eden KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; “Bizim tek amacımız ilimizde yaşayanların refah düzeylerini arttırarak, rahat bir yaşam sürmelerini temin etmektir. Bunun içinde tüm yönetim ve meclis üyelerimiz ile yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Katıldığımız tüm platformlarda Organize Sanayi Bölgemiz başta olmak üzere ilimizdeki yatırım imkanlarını bire bir yaptığımız temaslarımızda anlatıyoruz. Bizim bu yaptığımız çalışmaları takdir ederek ziyarette bulunup, Teşekkür Plaketi takdim eden Makiş Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi (OSGB) Danışmanlık ve İnşaat Sanayi Tic. Ltd. Şti. sahipleri Haktan Can Kaya ile Mert Ali Kaya’ya çok teşekkür ederim” dedi.


Haber Kaynak : Haber Merkezi

KIRKLARELİ’DE 2024 YILI EYLÜL AYI İHRACATI, 2024 YILI AĞUSTOS AYINA GÖRE YÜZDE 27,59 AZALDI

AHMET ÇETİN: SU SORUNU İÇİN KOMİSYONLAR KURULACAK

VALİ SOYTÜRK’TEN ÇTSO’YA ZİYARET

TEKİRDAĞ ODA VE BORSALARI MÜŞTEREK İSTİŞARE TOPLANTISI ÇORLU’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇTSO EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ