KÖSTEBEK YUVASINA DÖNEN YOLU KENDİ İMKANLARIYLA ONARARAK BETON ATTILAR

KÖSTEBEK YUVASINA DÖNEN YOLU KENDİ İMKANLARIYLA ONARARAK BETON ATTILAR

Marmaraereğlisi ilçesi Yeniçftlik Mahallesi’nde köstebek yuvasına dönen yolun çukurlarını bir vatandaş betonla kapatarak kendi imkanlarıyla çözdü.

Tekirdağ’ın Marmaraereğlisi ilçesi Yeniçftlik Mahallesi’nde köstebek yuvasına dönen yolun çukurlarını bir vatandaş betonla kapatarak kendi imkanlarıyla çözdü. 

Tekirdağ’ın Marmaraereğlisi ilçesine bağlı Yeniçiftlik Mahallesi Erguvan Çiçeği Caddesi’nde yaşayan Emine Öztekin, evlerin bulunduğu bölgedeki bozuk yolu kendi imkanlarıyla onardı. Arabaların çukurlara girdiğini, yol yüzünden sürekli sorun yaşandığını belirten Öztekin, "Burası yol ama her yer köstebek yuvası gibi, arabalar çukura düşüyor. Cebimden para verdim, beton attım. Belediyenin yapacağı işi ben yapıyorum, böyle bir şey olur mu? Yol yok, su yok, elektrik yok. Her yer ev ama bunlar yok. Lütfen buraya bir çare istiyoruz, böyle olmaz" ifadelerini kullandı. 
 


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

CHP ÇERKEZKÖY TEŞKİLATI LÖSEV KORTEJİ’NE KATILDI

TEKEL BÜFEYİ BASIP DEMİR SOPALARLA DARBETTİLER

ZİNCİR MARKET TEMSİLCİLERİ İLE TEKİRDAĞ SANAYİCİLERİ BİR ARAYA GELDİ

KAPAKLI’DA POLİS EKİPLERİ ÇALIŞMALARINDA DEVAM EDİYOR

TEKİRDAĞ’DA DEV UYUŞTURUCU OPERASYONU: 55 BİN SENTETİK ECZA ELE GEÇİRİLDİ