KÖPEKLERLE ARAMA KURTARMA TATBİKATI YAPILDI!

KÖPEKLERLE ARAMA KURTARMA TATBİKATI YAPILDI!

Tekirdağ'da olası afetlere önceden hazırlanma ve etkili çalışmalar yapmak adına, arama kurtarma köpekleriyle beraber tatbikat yapıldı.

Tekirdağ’da muhtemel afet ve acil durum olaylarında kurtarma faaliyetlerini daha etkin ve verimli yürütmeleri, her an göreve hazır halde bulundurulmasının sağlanması, müdahale kapasitelerinin arttırılması amacıyla Köpekli Arama Kurtarma Tatbikatı gerçekleştiriliyor.

Tekirdağ’da, görev yapan arama kurtarma personelinin muhtemel afet ve acil durum olaylarında kurtarma faaliyetlerini daha etkin ve verimli yürütmeleri, her an göreve hazır halde bulundurulmasının sağlanması, müdahale kapasitelerinin arttırılması amacıyla Köpekli Arama Kurtarma Tatbikatı düzenlendi.
Eski Tekel Fabrikası’nda düzenlenen tatbikatta senaryo gereği göçük altında kalan bir kişiyi, köpekler koku alma duyuları yoluyla bularak kurtarılmasını sağladı.
Vali Yıldırım tatbikat sırasında yetkililerden bilgi aldı. AFAD personeline görevlerinde başarılar dileyen Vali Yıldırım ardından buradan ayrıldı.


Haber Kaynak : İha

TEKİRDAĞ’DA 20. GELENEKSEL YAYLA ŞENLİKLERİ BAŞLADI: YÜZLERCE KİŞİLİK HORON BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ

ERGENE’DEKİ HAYVANCILIK İŞLETMESİNE HASTALIKTAN ARİ İŞLETME SERTİFİKASI VERİLDİ

ELEKTRİK DİREKLERİ ÜZERİNDEKİ LEYLEK YUVALARINA İTİNALI BAKIM

KAZA SONRASI İKİYE BÖLÜNEN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ AĞIR YARALANDI

MOTOSİKLETTEN DÜŞEN SÜRÜCÜ YARALANDI