KÖPEĞİN ÖLDÜRÜLMESİ OLAYININ ŞÜPHELİSİ İÇİN 4 YIL HAPİS İSTENDİ

KÖPEĞİN ÖLDÜRÜLMESİ OLAYININ ŞÜPHELİSİ İÇİN 4 YIL HAPİS İSTENDİ

26 Eylül gecesi Akalar Mahallesi’nde Balkan Caddesi üzerinde bir sokak köpeği bıçakla öldürülmüş ve olayla ilgili bir kişi gözaltına alınmıştı.

Kırklareli’de sokak köpeğinin bıçaklanarak öldürülmesi olayının şüphelisi için 4 yıl hapis istendi. 

26 Eylül gecesi Akalar Mahallesi’nde Balkan Caddesi üzerinde bir sokak köpeği bıçakla öldürülmüş ve olayla ilgili bir kişi gözaltına alınmıştı. Güvenlik kameralarına yansıyan olayla ilgili iddianame hazırlandı. Tutuksuz sanık M.Y. hakkında hazırlanan iddianame, Kırklareli 3. Asliye Ceza Mahkemesince kabul edildi. İddianamede, incelenen güvenlik kamerası kayıtlarında şüpheli M.Y.’nin köpeği bıçaklayıp öldürdüğünün anlaşıldığı kaydedildi. Şüpheli için 4 yıl hapis talep edildi. 
Sanık, ifadesinde olay günü alkollü olduğunu, eve giderken köpeklerin ona saldırdığını ve kendisini korumak için hamle yaptığını iddia etmiş, hakkındaki suçlamaları reddetmişti. 
 


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

YÜCEER'DEN ÇERKEZKÖY'DE ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI’NA ZİYARET

MURATLI’DA ÖRNEK DAVRANIŞ: PARKTA BULDUĞU ÇANTAYI ZABITAYA TESLİM ETTİ

KAPAKLI’DA "ŞEFİK ŞAHİN TAZİYE EVİ" HİZMETE AÇILDI

TEKİRDAĞ’DA ÇÖPE ATILAN CÜZDAN BELEDİYENİN TİTİZ ÇALIŞMASIYLA BULUNDU

TEKİRDAĞ’DA GANOS DAĞI’NDA YABAN HAYATI FOTOKAPANA YANSIDI