KIYIKÖY BELEDİYE BAŞKANI SEVİNÇ VE DİĞER ŞÜPHELİLER ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

KIYIKÖY BELEDİYE BAŞKANI SEVİNÇ VE DİĞER ŞÜPHELİLER ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Kıyıköy Belediye Başkanı Sevinç ve diğer şüpheliler adliyeye sevk edildi

Kırklareli’nin Vize ilçesine bağlı Kıyıköy Belediyesine usulsüzlük ve rüşvet iddiaları üzerine düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve aralarından Belediye Başkanı Ender Sevinç’in de bulunduğu 13 şüpheli adliyeye sevk edildi.
Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığınca usulsüzlük ve rüşvet iddiaları üzerine başlattığı soruşturma üzerine Kırklareli, Tekirdağ ve İstanbul’da düzenlediği eş zamanlı operasyonda aralarında Kıyıköy Belediye Başkanı Ender Sevinç’inde bulunduğu 13 kişi gözaltına alınmıştı.
Jandarmada işlemleri tamamlanan ve aralarında Kıyıköy Belediye Başkanı Ender Sevinç’inde bulunduğu 6 kişi adliyeye sevk edilirken, 7 kişi ise jandarmadaki sorgulamalarının ardından serbest kaldı. ve diğer şüpheliler Kırklareli Adliyesine sevk edildi.


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

TEKİRDAĞ’DA ENGELLİ RAMPASI DENETİMİ

KADINLAR ÜRETİYOR, BELEDİYE İSTİHDAM EDİYOR: 11 İLÇEYE 11 KREŞ YOLDA

KIRKLARELİ’NDE EMNİYET TEŞKİLATINA 64 YENİ ARAÇ

ERKAN ZÜMBÜL YENİ DÖNEM İÇİN YENİDEN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

LİSTE GÜNCELLENDİ, İL OLMAYA ADAY İLÇELER YENİDEN BELİRLENDİ: 43 İLÇE İL OLMA POTANSİYELİNE SAHİP!