KEŞAN POLİSİNDEN SAHTE İÇKİ OPERASYONU

KEŞAN POLİSİNDEN SAHTE İÇKİ OPERASYONU

Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince sahte içki satışı yapan şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonda 125 litre sahte içki imali için kullanıldığı değerlendirilen etil alkol ele geçirildi.

Edirne’nin Keşan ilçesinde polis ekipleri tarafından ilçe girişinde durdurulan bir araçta yapılan aramada 125 litre sahte içki imali için kullanıldığı değerlendirilen etil alkol ele geçirildi.

Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince sahte içki satışı yapan şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonda 125 litre sahte içki imali için kullanıldığı değerlendirilen etil alkol ele geçirildi. Olayla ilgili araçta bulunan B.T. ve H.S. hakkında ‘5607 sayılı kanuna muhalefet’ suçundan adli işlem başlatıldı.


Haber Kaynak : İha

Anahtar Kelimeler: KEŞAN POLİSİNDEN SAHTE OPERASYONU
Yorum Yazın

MERİÇ VE TUNCA’DAKİ YÜKSELİŞ ÇİFTÇİYE UMUT OLDU

SANAL KUMARLA MÜCADELE: PSİKOLOJİK VE SOSYAL DESTEK!

SÜS HAVUZLARI BUZ HEYKELİNE DÖNÜŞTÜ

DEVRİLEN HAFRİYAT KAMYONU ULUSLARARASI YOLDA TRAFİĞİ FELÇ ETTİ

EDİRNE’DE KAR GİTTİ, AYAZ GELDİ: PANDEMİ GÜNLERİNİ ARATMAYAN SESSİZLİK