KAZA İHBARINA GİDEN JANDARMA ARACINA BAŞKA BİR ARAÇ ÇARPTI 1 ASKER ŞEHİT OLDU

KAZA İHBARINA GİDEN JANDARMA ARACINA BAŞKA BİR ARAÇ ÇARPTI 1 ASKER ŞEHİT OLDU

Kırklareli’de kazada yol güvenliğini alan jandarmaya başka bir araç çarptı: 1 şehit, 1 asker yaralı

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde kaza ihbarına giden jandarmaya yoldan geçen başka bir araç çarptı. Kaza sonrasında 1 jandarma şehit oldu.
Kaza Lüleburgaz - Babaeski yolunun 4. Kilometresinde meydana geldi. 2 otomobilin kazaya karıştığı bilgisi üzerine jandarma ekipleri de bölgeye intikal etti. Kaza bölgesinde yol güvenliği için önlemler almaya çalışan jandarma ekiplerine yoldan geçen başka bir araç çarptı.
Çarpmanın etkisiyle 1’i ağır olmak üzere 2 asker yaralandı. Her iki asker kısa sürede hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Kıdemli Uzman Çavuş Hüseyin Cerit şehit oldu.
Şehit Cerit için Kırklareli İl Jandarma Komutanlığında tören düzenlenerek memleketi Kayseri’ye uğurlanacak.


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

VALİ VATANDAŞIN İSTEK VE ŞİKAYETLERİNİ DİNLEDİ

MYO MÜDÜRÜ OKULDAKİ TADİLAT İŞLERİNİ KENDİ ELLERİYLE YAPIYOR

ISTRANCA ORMANLARINDA KAR MANZARALARI

KIRKLARELİ’NDE ’DURGUN SULARDA GEÇİŞ EĞİTİMİ’ TATBİKATI

KIRKLARELİ’NDE KOMANDOLAR NEFES KESTİ