KAYMAKAM DURU'DAN DOWN SENDROMU FARKINDALIK HAREKETİ

KAYMAKAM DURU

21 Mart Dünya Dawn Sendromu Farkındalık Gününde Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru’ya anlamlı ziyaret.

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, 21 Mart Dünya Dawn Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle makamını özel öğrenci Fatma Sıla Velioğlu’na devretti.

21 Mart Dünya Dawn Sendromu Farkındalık Günü münasebetiyle Müjgan- Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Cengiz Uyanık, öğretmenleri Erkan Çiçek, Yasemin Dülger,  öğrencileri Fatma Sıla Velioğlu ve Yasin Efe Dertlioğlu Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru’yu makamında ziyaret etti. Kaymakam Duru, ziyarette makamını Fatma Sıla Velioğlu’na devretti.

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, gerçekleşen ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Nevruz Bayramı Programı sebebiyle daha fazla zaman ayırabilmek için bugüne ertelediğimiz 21 Mart Dünya Dawn Sendromu Farkındalık Günü ziyaretini bugün Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Cengiz Uyanık, öğretmenlerimiz Erkan Çiçek, Yasemin Dülger, öğrencilerimiz Fatma Sıla Velioğlu ve Yasin Efe Dertlioğlu beraberce gerçekleştirdiler. Ziyarette kaymakamlık makamını yavrumuz Fatma Sıla Velioğlu’na devrettik. Biz de bir vatandaş olarak kaymakamımızla hoş samimi sohbet ettik. Fatma Sıla’nın tarifsiz sevincini görmek bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Bu vesileyle içlerinde hiçbir kötülük olmayan teşbihte hata olmaz melek gibi temiz ve günahsız olan yavrularımızın 21 Mart Dünya Dawn Sendromu Farkındalık günleri kutlu ve mutlu olsun. Mevla’m Onlara engellerin aşıldığı bir dünya nasip etsin inşallah.”dedi.

 


Haber Kaynak : Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: KAYMAKAM ' SENDROMU FARKINDALIK HAREKETİ