KAYMAKAM DURU: MARİFETİ ÖDÜLLENDİRDİK

KAYMAKAM DURU: MARİFETİ ÖDÜLLENDİRDİK

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Motorize Ekipler (Yunuslar) Amirliği Personeline Başarı Belgesi verdi.

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde başarılı çalışmaları ile dikkat çeken Asayiş Motorize Ekipleri personelleri,  Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru tarafından başarı belgesi ile ödüllendirdi.

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, İlçe Emniyet Müdürü Harun Özcan ve başarılı Yunus Timlerini makamında ağırladı. Kaymakam Duru başarılı Yunusları ödüllendirdi.

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, marifeti ödüllendirdik sözleri ile yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Atalarımızın öğütlediği gibi marifeti olanlar iltifata tabi tutulmalıdır. Atalarımızın bu anlamlı düsturu doğrultusunda ilçe emniyet müdürlüğümüz bünyesinde Çerkezköy’ümüzün güzel insanları hemşerilerimin asayişi ve huzuru için sürekli hareket halinde olan motorize(Yunus) ekibinizde başarılı bir şekilde görev yapan komiser yardımcısı Onur Bayraktar, Polis memurları Mehmet Mesut Erdem, Osman Yıldırım, Sami Ulutürk, Enes Yılmaz ve Ceyhun Kaçar kardeşlerimi başarı belgesi ile ödüllendirip başarılarının devamını diledik. Bundan sonra da personellerimizin moral ve motivasyonunu en üst düzeye çıkarabilmek için aynı şekilde marifeti olanları iltifatlandırmaya devam edeceğiz.”dedi.

 

 


Haber Kaynak : Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: KAYMAKAM : MARİFETİ ÖDÜLLENDİRDİK

VALİ SOYTÜRK DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI’NI KUTLADI

TUNCA NEHRİ’Nİ KURAKLIK VURDU: KONTROLLÜ SULAMAYA GEÇİLDİ

GÜRCÜN BARO BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI

DÜNYA YOGA GÜNÜ’NÜ KUTLADILAR

BOŞ ARAZİDE YANGIN ÇIKTI