KAYIK DOLUSU BALIK TUTAN TRAKYALININ COŞKUSU

KAYIK DOLUSU BALIK TUTAN TRAKYALININ COŞKUSU

Türkiye-Yunanistan sınırında akan Meriç Nehri’nde kurdukları ağlara takılan dev yayın balıklarını gören balıkçılar, yaşadıkları hayret dolu anları cep telefonuna kaydetti.

Edirne’nin Uzunköprü ilçesi Türkiye-Yunanistan sınırında akan Meriç Nehri’nde kurdukları ağlara takılan dev yayın balıklarını gören balıkçılar, yaşadıkları hayret dolu anları cep telefonuna kaydetti. 
Meriç Nehri’nin Uzunköprü Gemici köyü yakınlarında attıkları ağlara takılan dev yayın balıkları karşısında şaşkınlık yaşayan balıkçılar, aralarında Trakya ağzı ile konuşarak hayretlerini şu şekilde anlattı: 
"Timsahımsın be mübarek çok balık var be bu agda breh breh, elal olsun be aslanım bu ne büle, bir kayık balık be yer ne de içeriz." 
Yayın balıklarını tekneye koyarken adeta güreşen balıkçılar, o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti ve arkadaşları ile paylaştı. 
 


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

11 YILLIK İMECE İFTAR GELENEĞİ: İMECE USULÜ SOFRA KURULDU

SELİMİYE’NİN ÜZERİNDE HİLAL BÜYÜLEDİ

TRAKYA’DA ŞAP ALARMINA KARŞI SAHADALAR: BÜYÜKBAŞ HAYVANLARA AŞILAMA SÜRÜYOR

KLİMA MOTORUNA SIKIŞAN YAVRU KEDİ KURTARILDI

ARAÇTAKİ GİZLİ BÖLMEDE 8 KİLO 60 GRAM KOKAİN ELE GEÇİRİLDİ