KAPIKULE’DE TARİHİ ESER OPERASYONUNDA 12 BİN 770 PARÇA ELE GEÇİRİLDİ

KAPIKULE’DE TARİHİ ESER OPERASYONUNDA 12 BİN 770 PARÇA ELE GEÇİRİLDİ

Kapıkule Sınır Kapısı üzerinden Polonya’ya kaçırılmak istenen tarihi eserlere yönelik düzenlenen operasyonda 12 bin 770 adet eser ele geçirildi.

Edirne Kapıkule Sınır Kapısı üzerinden Polonya’ya kaçırılmak istenen tarihi eserlere yönelik düzenlenen operasyonda 12 bin 770 adet eser ele geçirildi. 

Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ile Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, 28 Mayıs 2025 tarihinde Konya’dan Polonya’ya gitmek üzere Kapıkule Sınır Kapısı’na gelen bir tırda arama yapıldı. 
Tırın kupasında gerçekleştirilen aramada değişik ebatlarda 12 bin 370 adet sikke ile birlikte 400 adet takı ve obje olmak üzere toplam 12 bin 770 parça tarihi eser ele geçirildi. 
Olayla ilgili adli soruşturma sürüyor. 
 


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

YÜCEER'DEN ÇERKEZKÖY'DE ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI’NA ZİYARET

MURATLI’DA ÖRNEK DAVRANIŞ: PARKTA BULDUĞU ÇANTAYI ZABITAYA TESLİM ETTİ

KAPAKLI’DA "ŞEFİK ŞAHİN TAZİYE EVİ" HİZMETE AÇILDI

TEKİRDAĞ’DA ÇÖPE ATILAN CÜZDAN BELEDİYENİN TİTİZ ÇALIŞMASIYLA BULUNDU

TEKİRDAĞ’DA GANOS DAĞI’NDA YABAN HAYATI FOTOKAPANA YANSIDI