Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

KAPAKLI’ DA ERSAY ÜNER RÜZGÂRI

KAPAKLI’ DA ERSAY ÜNER RÜZGÂRI

Kapaklı Belediyesi tarafından bu yıl 2’incisi düzenlenen ‘pınar şenliği’ etkinlikleri kapsamında, şenliğin 3’üncü gecesinde, Kapaklı’da Ersay Üner fırtınası esti.

Kapaklı Belediye’si tarafından bu yıl 2’incisi düzenlenen ‘Pınar Şenliği’ 3’üncü gecesinde de muhteşemdi. Akşam havanın kararmasıyla beraber, Eski Belediye Meydanı’nı dolduran binlerce Kapaklılı, vatandaş, Sahne Adamı ve aynı zaman da gecenin sunucusu Doğukan Alsay eşliğinde doyasıya eğlencenin tadını çıkardı.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNİN EN GÜZEL ÖRNEKLERİNİ KAPAKLI’DA GÖRÜYORUZ

Pınar Şenliği’nin 3. Gecesine Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Ak Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Akın Yılmaz, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Recep Bıyık’ da katıldı. Milletvekili Yel ve Başkan Çetin, konuşmalar yaptı.  “Kapaklı
Belediye Başkanım Mustafa Çetin, Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanım Recep Bıyık, Kıymetli Kapaklılı’lar ve bizi daima ileriye taşıyacak olan gençlerimiz, hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Kapaklı’ da bu yıl 2. Si yapılan Pınar Şenlikleri’nin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” diyerek konuşmasına başlayan Milletvekili Mustafa Yel,  ardından: “Sayın Başkanım Kapaklı’ya her geldiğimde gerçekten her gelişimde bir başka Kapaklı görüyorum. Allah sizlerden razı olsun. Sayın Cumhurbaşkanı’mızın bizlere talimatı olan Gönül Belediyeciliğinin en güzel örneklerini Kapaklı’da görüyoruz.”dedi.

YILDIZKENT KAVŞAĞI HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN!

Milletvekili Yel, şunları kaydetti: “Yıllardan beri hepimizin beklentisi olan ve bizlerin de sizlerle beraber her daim hizmet peşinde koştuğumuz başta Kapaklımız’ın bizlerden beklediği Yıldızkent Kavşağımız, hayırlı ve uğurlu olsun diyorum. İnşaatına başladık inşallah 2023 yılında da bitirmek bizlere nasip olacak. Kapaklı Emniyet Müdürlüğü binamız, Kapaklı Hastanemiz, hayırlı ve uğurlu olsun diyorum. Kapaklı ve sizler her şeyin en iyisine layıksınız. Tarihin dilinden düşmez bu destan; nehirler gazidir, dağlar komutan, her taşı yakut olan bu vatan, can verme sırrına erenlerindir diyoruz. Bizle büyük Türk Milleti olarak, gittiğimiz her yerde, sancağımızı alnımız ak, gönlümüz pak bir şekilde ileriye, daima ileriye taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz.

2071 VİZYONUMUZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

2023 hedefleri ve 2071 vizyonumuza var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu uğurda hep  beraber omuz omuza çalışmaya var mıyız arkadaşlar? Ben birazdan Çerkezköy’den geçeceğim Çerkezköylü’ler Kapaklı’nın sesini duymadık derse kabahat sizlerin olur. Bir kez daha soruyorum, Hep birlikte bu vatan için, Kapaklı için Çalışmaya var mıyız? Sizler için gecesini gündüzüne katan Mustafa Çetin’e Recep Bıyık’a Ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonra daha nicelerini kutlayacağımız Pınar Şenliğimizin, Hayırlı ve uğurlu olması dileğiyle, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.”

BAŞKAN ÇETİN GENÇLİK FESTİVALİ’Nİ BİR KEZ DAHA DUYURDU

Mustafa Yel’in ardından mikrofonu elin alan Başkan Çetin, şunları söyledi: “ Gençler, dün akşam söyledim, sonra vay ben duymadım, haberim olmadı demeyesiniz diye tekrarlıyorum. Bu yıl ilkini gerçekleştireceğimiz bir Gençlik Festivalimiz olacak. Bu Gençlik Festivalini hep beraber coşkuyla, önce Kazak Gölü’nde Ağustos’un 20’sinde sonra da Ağustos’un 21’inde Kapaklı Şehir Stadı’nda, çok ünlü bir sanatçıyla birlikte olacağız inşallah. Ardından 28 Ağustos, 29 Ağustos ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın beraberinde Kazak Gölü’nde, yine birbirinden değerli sanatçılarla beraber, hep birlikte eğleneceğiz. Şimdiden hepinize iyi eğlenceler diliyorum, sizleri seviyorum, Allah’a emanet ediyorum. Saygılarımla, sağ olun var olun diyorum.”

ERSAY ÜNER FIRTINASI

Sahne Şovlarının ardından sahne alan Ersay Üner, en sevilen şarkılarını Kapaklılılar için söyledi. Ünlü Sanatçı sahnede Yıldızlar, Tatlım Tatlım, Nokta, İki Aşık, Güm şarkılarını ve yeni çıkan teklisi ‘Duysun’ u seslendirdi. Kapaklılı vatandaşlar, özellikle de kadın hayranları bu müzik şölenin de kendinden geçti. Daha sonra Başkan Çetin, ünlü sanatçıya çiçek ve plaket takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi ardından konser tüm hızıyla devam etti.

BURASI BODRUM DEĞİL, KAPAKLI!

Ersay Üner konserinin ardından, son olarak gecenin sunucusu, İnteraktif Dj, Sahne Adamı Doğukan Alsay, Kapaklılı vatandaşlara ‘after party’ yaptırdı. Meydanı dolduran binlerce kişi, doyasıya eğlendi. Ortaya çıkan manzara Bodrum gecelerini aratmazken, Show Adamı Alsay; “Burası Bodrum değil Kapaklı” diyerek. Şaşkınlığını gizleyemedi.


Haber Kaynak : Rabia IĞDIR

Anahtar Kelimeler: KAPAKLI’ ERSAY RÜZGÂRI

ÇOSB ANAOKUL ÖZELLEŞTİRİLDİ

ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ