EMNİYET-ADLİYE

EMNİYET-ADLİYE Haberleri

KALPAZANLAR MEYDANDA: SAHTE PARAYA DİKKAT

KALPAZANLAR MEYDANDA: SAHTE PARAYA DİKKAT

Çerkezköy ilçesinde seyyar bir satıcıya sahte para veren şahıslar Kapaklı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yakalandı.

27 Ocak Pazartesi Günü saat 16:00 sıralarında Çerkezköy ilçesinde seyyar bir satıcıya sahte para veren şahıslar Kapaklı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Kapaklı Bahçelievler Mahallesi'nde yakalandı. 

Çerkezköy ilçesinde seyyar bir satıcıya sahte para veren şahıslar Kapaklı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yakalandı. Yapılan kontrollerde S.C. isimli şahıstan 7 adet 100 TL sahte banknot, F.S. isimli şahıstan 6 adet adet 100 TL sahte banknot, dosya kapsamında toplam 18 adet 100 TL sahte banknot, 20 adet 100 TL sahte banknot, 19 adet 100 TL sahte banknot, 2 adet 50 TL sahte banknot olmak üzere 4800 TL sahte banknot, 1 adet silah ve 23 adet fişek ele geçirildi.

Emniyet ekipleri tarafından yakalanan şüpheliler Ö.S- F.S- S.C. ve U.C. ifadeleri akabinde emniyet ekipleri tarafından  gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şahıslardan, F.S ve S.C, adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken zanlı Ö.S. ise tutuklandı.


Haber Kaynak : FAHRETTİN KOÇAK

TEKİRDAĞ’DA TRAFİK DENETİMLERİNDE 85 BİN TL CEZA

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

UYUŞTURUCU ÜRETMEK İÇİN FABRİKA KURMUŞ

KAPAKLI’DA KUMAR OYNAYAN ŞAHISLAR SUÇÜSTÜ YAKALANDI

TEKİRDAĞ’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU: ZEHİR TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRILMIYOR