Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL KAHVALTI PROGRAMI

KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL KAHVALTI PROGRAMI

Gelecek Partisi Çerkezköy İlçe Yönetimi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü münasebetiyle hafta sonu kahvaltı programı düzenledi.

Gelecek Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Veysel Karakoç öncülüğünde hafta sonu Kapaklı Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi'nde 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününe özel kahvaltı programı düzenledi.

 

Hafta sonu Kapaklı Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi’nde gerçekleşen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kahvaltı programına Gelecek Partisi Tekirdağ İl Başkanı Recep Nişancı, Gelecek Partisi Tekirdağ İletişim Başkanı Ümit Dinçer, Gelecek Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Veysel Karakoç, Gelecek Partisi Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Ebru Bekdil, İlçe yöneticileri ve parti mensubu kadınlar,  bir araya geldi.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü programında  kısa bir konuşma yapan Gelecek Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Veysel Karakoç şunları kaydetti:

“8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü münasebetiyle Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak, hafta sonu sponsorlarımız desteği ile bir araya geldik. Tekirdağ İl Başkanımız Recep Nişancı da bizleri yalnız bırakmayarak davetimize katıldı. Kendisine bizlere desteklerinden dolayı ve bu anlamlı günde yanımızda olduğu için sizlerin aracılığı ile teşekkür ederim.  Kadınlarımız olmazsa toplumun olmayacağı bilincindeyiz. Fedakâr kadınlarımızın, sadece bir gün değil her gün hak ettikleri değeri görmesi ve şiddetin olmadığı rahat ve huzurlu olmalarının olması  temennisi ile gününüzü yürekten kutluyorum.” dedi.

"Bu kadar güzel ve anlamlı günde sizlerle bir arada olmak  beni ziyadesi ile mutlu etti" diyerek sözlerine başlayan Gelecek Partisi Tekirdağ İl Başkanı Recep Nişancı da şunları dedi: “Siz kadınların isteyip de başaramayacağı hiçbir şey yoktur. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününüz kutlu olsun. Kadınlar günü, her türlü şiddetten uzak, adalete, eşitliğe, barışa ve huzura katkı sağlayıp, geleceğe güvenle bakmamıza vesile olsun. Gelecek Partisi Genel Başkanımız sayın Ahmet Davutoğlu 'İstanbul Sözleşmesi Yaşatır'a ilk onay verendir. Bende diyorum ki İstanbul Sözleşmesi Yaşatır. Kadınsız dünya mümkün değildir. Kadın emektir. Peygamber efendimizin emanet ettiğidir. Kıymetini bilmek lazım. Çerkezköy İlçe teşkilatının düzenlemiş olduğu bu anlamlı günde sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duydum.” 

Gelecek Partisi'nin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü programı toplu hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından son buldu.


Haber Kaynak : Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: KADINLAR GÜNÜNE KAHVALTI PROGRAMI

YILIN ‘EN’LERİ YARIŞMASINDA HER HAFTA HEYECAN ARTIYOR

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞKAN ÇETİN, ZELİHA MEHMET TUSÇUOĞLU ORTAOKULU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

BÜYÜKŞEHİRDEN, ÇOCUKLAR İÇİN OKULA UYUM ETKİNLİĞİ

BÜYÜKŞEHİR'DEN SÜLEYMANPAŞA İÇİN MAVİ BAYRAK ATAĞI