KADIN JANDARMALARDAN SAHADA BİLİNÇLENDİRME FAALİYETİ

KADIN JANDARMALARDAN SAHADA BİLİNÇLENDİRME FAALİYETİ

Kadın Jandarmalar Çerkezköy ilçesindeki bir tesiste "KADES Uygulaması ve 6284 Sayılı Kanun ile En İyi Narkotik Polisi Anne" eğitimi gerçekleştirdi.

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliğinde görevli jandarma kadın personel, Çerkezköy ilçesindeki bir tesiste "KADES Uygulaması ve 6284 Sayılı Kanun ile En İyi Narkotik Polisi Anne" eğitimi gerçekleştirdi. 
Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği tarafından sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde çalışmalar sürüyor. Ekiplerce Çerkezköy ilçesine bağlı Kızılpınar Mahallesi’nde sorumluluk bölgesindeki bir tesis personeline yönelik "KADES Uygulaması ve 6284 Sayılı Kanun ile En İyi Narkotik Polisi Anne" eğitimi icra edildi. 
Jandarmanın bu faaliyetine 28 kadın ve 17 erkek katıldı. 
 


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

SERVİSÇİ ESNAFI RAYİÇ BEDELİN ALTINDAKİ TEKLİFLERDEN ŞİKÂYETÇİ

ÇERKEZKÖY TSO 30 ADET MEYVE FİDANI DİKTİ

TEKİRDAĞ’DA EŞİTLİĞE GİDEN YOLUN 91. YILI KUTLANDI

Edirne’de polis eşleri tek yürek oldu, tüm ürünler tükendi

EDİRNE’DE FETÖ’DEN GÖZALTINA ALINAN 6 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ