JANDARMASINDAN KAÇAK İÇKİYE GEÇİT YOK

JANDARMASINDAN KAÇAK İÇKİYE GEÇİT YOK

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde gerçekleştirdikleri operasyonda kaçak içki ve içki yapımında kullanılan düzenekler ele geçirildi.

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde gerçekleştirdikleri operasyonda kaçak içki ve içki yapımında kullanılan düzenekler ele geçirildi.
Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Ergene’de kaçak sahte alkol kaçakçılığı olayı ile ilgili yapılan operasyonda 2 kişi yakalandı. Operasyonda 227 litre rakı, 450 litre şarap ve 2 adet damıtma düzeneği ele geçirildi.
Kaçak içkilere el koyan jandarma ekipleri, şüphelileri de ifadelerine başvurmak üzere gözaltına aldı. Jandarmadaki işlemlerinin adli mercilere sevk edilen şüpheliler, adli kontrol şartı hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.


Haber Kaynak : İha

Anahtar Kelimeler: JANDARMASINDAN KAÇAK İÇKİYE GEÇİT

KAPIKULE’DEKİ 38 RÜŞVET ŞÜPHELİSİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

HEDEFLERİMİZLE BİZDE VARIZ!

ŞİDDETLİ RÜZGAR BİNA TADİLATI İÇİN KURULAN İSKELEYİ DEVİRDİ, 3 ARAÇ ZARAR GÖRDÜ

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

TEKİRDAĞ’DA TARİHİ ESER OLDUĞU DEĞERLENDİRİLEN KIYAFET ELE GEÇİRİLDİ