EMNİYET-ADLİYE

EMNİYET-ADLİYE Haberleri

JANDARMADAN OKUL SERVİSLERİNE SIKI DENETİM

JANDARMADAN OKUL SERVİSLERİNE SIKI DENETİM

Jandarma ekipleri, ilçede taşımalı eğitim verilen mahallelerdeki okullardan öğrenci taşıyan servis minibüslerini durdurup evraklarına bakarak araçların uygun olup olmadığını kontrol etti.

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde Jandarma Komutanlığı tarafından taşımalı sistemde öğrenci taşıyan servis minibüslerinde öğrencilerin huzur ve güvenli bir şekilde okula gidip gelmelerini sağlamak amacıyla denetimler gerçekleştirildi.

Jandarma ekipleri, ilçede taşımalı eğitim verilen mahallelerdeki okullardan öğrenci taşıyan servis minibüslerini durdurup evraklarına bakarak araçların uygun olup olmadığını kontrol etti. Büyük bir titizlikle gerçekleştirilen denetimlerde öğrencilerin daha güvenli bir ortamda okullarına oradan da evlerine ulaşmasını sağlamak amaçlanıyor. Sürdürülen bu denetimlerde kurallara uymayan servis sürücülerine gerekli cezai yaptırımlar uygulandı. Jandarma trafik ekipleri tarafından, taşımalı eğitim kapsamında öğrenci taşıyan servis denetimlerinin yanı sıra öğrencilere de okul önlerinde uymaları gereken trafik kuralları ile ilgili de bilgiler aktardı. Malkara İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından, servis araçları ile ilgili denetimlerinin eğitim yılı sonuna kadar sıklaştırılarak devam edeceği belirtildi.


Haber Kaynak : İha

Anahtar Kelimeler: JANDARMADAN SERVİSLERİNE DENETİM

TEKİRDAĞ’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

ARANAN ŞAHIS UYUŞTURUCUYLA YAKALANDI

TEKİRDAĞ’DA TRAFİK DENETİMLERİNDE 85 BİN TL CEZA

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

UYUŞTURUCU ÜRETMEK İÇİN FABRİKA KURMUŞ