JANDARMA VE POLİS'TEN ORTAK UYGULAMA

JANDARMA VE POLİS

8 Mart nedeniyle Tekirdağ'da jandarma ve polis kadınlara karanfil dağıttı.

Tekirdağ’da jandarma ve polis ekipleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle ortak etkinlik gerçekleştirdi. Karanfillerin dağıtıldığı etkinlikte, kadınlara ‘Kadın Destek Uygulaması (KADES)’ ve ‘En İyi Narkotik Polisi Anne’ uygulaması hakkında bilgilendirmede bulunuldu.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü tüm ülkede olduğu gibi Tekirdağ’da da çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediliyor. Tekirdağ Valiliği koordinesinde İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Tekirdağ merkez Süleymanpaşa ilçesindeki bir alışveriş merkezinde Dünya Kadınlar Günü için etkinlik gerçekleştirdi. Etkinlikte jandarma ve polis kadın personel, alışverişe gelen kadınlara karanfil dağıtarak, bilgilendirme broşürü dağıttı.
Bağımlılıklara karşıda vatandaşları bilgilendiren jandarma ve polis ekipleri, KADES ve En İyi Narkotik Polisi Anne ile ilgili de kadınlara çeşitli bilgilendirmede bulundu.


Haber Kaynak : İha

Anahtar Kelimeler: JANDARMA POLİS' ORTAK UYGULAMA
Yorum Yazın

SERVİSÇİ ESNAFI RAYİÇ BEDELİN ALTINDAKİ TEKLİFLERDEN ŞİKÂYETÇİ

ÇERKEZKÖY TSO 30 ADET MEYVE FİDANI DİKTİ

TEKİRDAĞ’DA EŞİTLİĞE GİDEN YOLUN 91. YILI KUTLANDI

Edirne’de polis eşleri tek yürek oldu, tüm ürünler tükendi

EDİRNE’DE FETÖ’DEN GÖZALTINA ALINAN 6 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ