JANDARMA EKİPLERİ KÖYLERDEKİ EĞİTİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

JANDARMA EKİPLERİ KÖYLERDEKİ EĞİTİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Enez ilçesi Abdurrahim ve Sultaniçe köylerindeki vatandaşlara siber suç farkındalık ve bilinçlendirme eğitimi verildi.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, maddi ve manevi kayıplarına neden olan ve akabinde değişik suç olaylarının çıkış noktasını teşkil edebilen dijital dolandırıcılık faaliyetlerinin engellenmesine yönelik bilgilendirme çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. 
Siber farkındalık, güvenli internet kullanımı, tarım aleti dolandırıcılığı, sosyal medya kullanımında dikkat edilecek hususlar hakkında bilgilendirme icra eden jandarma ekipleri, konu ile ilgili vatandaşlara görsel içerikli broşür de dağıttı. 
Siber dolandırıcılık faaliyetlerinin engellenerek vatandaşların maddi ve manevi zararlarının önlenmesine yönelik çalışmaların aralıksız olarak devam edeceği belirtildi. 
 


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

MERİÇ NEHRİ’NDE UYUŞTURUCU OPERASYONU: 106 KİLO ZEHİR ELE GEÇİRİLDİ

MASAJ SALONLARINA FUHUŞ OPERASYONU: 15 GÖZALTI

ÇAKMAK BARAJI DEVREYE ALINDI: 520 BİN DEKAR ARAZİ SUYA KAVUŞACAK

EDİRNE’DE DİNİ İHTİSAS MERKEZİ İLK MEZUNLARINI VERDİ

32 KİLOMETRE TIR KUYRUĞU OLUŞTU