İYİ PARTİ'Lİ ERSEÇKİN: SEVDAM HİÇ BİTMEYECEK BEŞİKTAŞ'IM

İYİ PARTİ

Hafta içinde Beşiktaş ve Fenerbahçe tribünlerinde ‘Hükümet istifa’ sloganları atılması ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin duruma tepki göstermesi Çerkezköy'de siyasi gündemi belirledi.

Hafta içinde Beşiktaş ve Fenerbahçe tribünlerinde ‘Hükümet istifa’ sloganları atılmasına tepki göstererek Beşiktaş üyeliğinden istifa eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, politikacılar arasında polemik oluşturacak bir eyleme imza attı. Genel Başkan Bahçeli’nin istifasının ardından MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz’de “Liderin olmadığı yerde biz de olmayız” diyerek artık Beşiktaş taraftarı olmadığını açıklamıştı. Bunu üzerine İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin de sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamada Beşiktaşlı olmaktan asla vazgeçmeyeceğini ifade ederek adeta Başkan Aydeniz'e göndermede bulundu.

Hafta içinde Beşiktaş ve Fenerbahçe tribünlerinde ‘Hükümet istifa’ sloganları atılması ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin duruma tepki göstermesi siyasi gündemi belirlemede rol oynadı. İlk hamle MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz’den gelirken Aydeniz, “Bugün bir avuç provakatif çapulcu sürüsü tribünde susturulamamış, hükümet istifa diye slogan atılmıştır. Maçtan sonra hükümetin yaptığı Avrasya tünelinden ve köprülerden geçerek evlerine dönen bu çürümüş güruh deprem şehitlerinin kemiklerini sızlatma pahasına depremi fırsat bilip kendilerine verilen vazifeyi yerine getirmişlerdir” şeklinde sert ifadeler ile artık Beşiktaşlı olmadığını duyurmuştu. Başkan Aydeniz’in paylaşımının ardından, bir paylaşım da  İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin den geldi. Başkan Erseçkin, “Önce sana sonra İYİ’liğe olan sevdam hiç bitmeyecek ,Beşiktaş’ım” diyerek Beşiktaş sevdasından asla vazgeçmeyeceğini vurguladı. 


Haber Kaynak : FAHRETTİN KOÇAK

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK

BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!