İYİ PARTİ KAPAKLI İLÇE BAŞKANI MANDALI OLDU

İYİ PARTİ KAPAKLI İLÇE BAŞKANI MANDALI OLDU

İYİ Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı, tek aday olarak çıkan Gürkan Mandalı ile 3. olağan kongresini Ali İhsan Mandalı Düğün Salonu’nda gerçekleştirdi.

İYİ Parti Kapaklı 3. Olağan İlçe Kongresi, bugün Kapaklı Ali İhsan Mandalı Düğün Salonu’nda gerçekleşti. Tek aday ile girilen kongre sürecinde, Kurucu Başkan Yusuf Çetin aday olmayacağını açıklamıştı. 143 delegenin oy kullandığı kongrede, 2 oy geçersiz sayıldı. Mandalı, 141 delegenin tamamının oyunu alarak İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanlığına seçildi. 

Ali İhsan Mandalı Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen İYİ Parti Kapaklı 3. Olağan Kongresi, divan üyelerinin delegeler tarafından onaylanmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Delegeler tarafından kabul edilen divan heyetinde şu isimler yer aldı:

Divan Başkanı: Halide Savaş, Divan Başkan Yardımcısı: Canan Büyükekşi. Katip Üyeleri: Elif Demirbaş, İsmet Yılmaz, Erol Çetin oldu. Divan heyetinin oluşturulmasının ardından faaliyet raporu ve mali rapor okundu. Raporlar ibra edildikten sonra, Divan Başkanı Halide Savaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in göndermiş olduğu mesajı okudu. Akşener mesajında:

ASLA YORULMADAN YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

“Çıktığımız bu kutlu yolda her geçen gün başarıya bir adım daha yaklaşıyoruz. Biliyorum ki yükümüz ağır. Asla yorulmadan, sıkılmadan yolumuza devam edeceğiz. Zengin ve mutlu Türkiye’yi hep birlikte kuracağız. Bu kutlu yolda tüm dava arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum ve kongrenizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerinde bulundu. 

İYİ Parti Kapaklı Kurucu Başkanı Yusuf Çetin kongrenin ilk konuşmasını gerçekleştirdi. Cesurlar hareketi olarak çıktıkları yolda sıkıntılı günler yaşadıklarını söyleyen Yusuf Çetin şunları kaydetti:

GENÇ BİR KARDEŞİMİZE EMANET EDİYORUM

“İYİ Partinin kuruluşu ve her aşamasında bizler yer aldık. İYİ Partinin kurulmasına destek olan bir avuç yol arkadaşım ile birlikte kuruculuk yapmaktan gurur duyuyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedeflere ulaşmak için, Genel Başkanımız Meral Akşener’in çizgisinde çalışmaya devam ettik. Gerçekleştirdiğimiz kongreyi yapıyorsak bizim azim ve kararlılığımızın neticesinde olduğunuzu bilmenizi istiyorum. Her türlü tehdit karşısında yılmadık, savaştık. Bizler çalışmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar ilçe başkanlığını yürüttüğüm Kapaklı İlçemizi genç bir kardeşimize emanet ediyorum. Genel Başkanımız Meral Akşener’i Başbakan yaparak mücadelemizi zaferle sonlandıracağımıza inancım tamdır. Tüm yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Katılımcılara saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum. Ne mutlu Türküm diyene.”

Başkan adayı Gürkan Mandalı ise konuşmasında şunları söyledi:

İKTİDAR MEŞALESİ KAPAKLI’DA YANIYOR

“Yusuf Çetin Başkanımızın aday olmayacağını açıklamasının ardından aday olmaya karar verdik. Genel Başkanımız Meral Akşener’in, ‘Ben gençler olmadan bu yolu yürümem’ sözlerinden güç aldık. Kurucu Başkanımız Yusuf Çetin’e bize bu yolu açtığı ve gençlere destek olduğu için teşekkürü borç biliyorum. Ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım çalışmalarımıza yılmadan devam edeceğiz. Bugün görmekteyim ki İYİ Parti iktidar meşalesi Kapaklı’da yanmaktadır. Bize güç verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.”

Son konuşmayı ise İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya gerçekleştirdi. Alkaya, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin’e hayırlı olsun dileklerinde bulunarak konuşmasına başladı. Başkan Alkaya konuşmasının devamında şunları kaydetti:

ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN

“Enerjiyi ve tecrübeyi birleştirerek bu yola çıktık. Biz bir demokrasi mücadelesi verdik. Bize salon vermediler. Mikrofon vermediler, hatta ışıkları kapattılar. Biz karar alıp toplandık. Demokratik mücadelemizin önüne geçmelerine rağmen cesurlar hareketini kurduk. Bugün salonlarımızı doldurmamız ne kadar doğru yolda olduğumuzun kanıtı. Teşkilatlarımız gençleşti. Yusuf Başkanıma ise şunu söylemek istiyorum. Yürüdüğün bu yolu asla yalnız yürümeyeceksin. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

YÖNETİM KURULU

Seçime tek aday olarak giren Gürkan Mandalı’nın yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu:

Erol Çetin, Semina Gönenç, Adnan Hasköy, Güler Ekiz, Murat Çapkan, Büşra Arslan, Halil Duman, Nurcan Temel, Umut Mangır, Ziya Öztürk, Nedret Aydoğdu, Hakan Boy, Sadık Adıgüzel, Şaban Aktürk, Ümit Biterge, Kadir Şuoruç, İdris Tıkız, Ahmet Doğrukalp, Emine Avcı Kılıç, Volkan Karagöz, Recep Göksu, Mehmet Özcan, Sedat İnce, Nihat Özbirge, Mehmet Çetin, Nihat Kaygısız.

ÖNEMLİ İSİMLER KATILDI

İYİ Parti Kapaklı 3. Olağan Kongresi yoğun coşkuya sahne oldu. Programa: Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa As, Muharip Gaziler Dernek Başkanı İbrahim Çetintaş, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Dükanlı, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, CHP Kapaklı Meclis üyeleri, Muzaffer Yıldıran, Mustafa Ölmez, mahalle muhtarları, siyasi parti temsilcileri, dernek ve sivil toplum kuruluşlarının yönetim kurulu üyeleri katılım sağladı.


Haber Kaynak : Trakya Flaş Haber

Anahtar Kelimeler: PARTİ KAPAKLI BAŞKANI MANDALI

KAPAKLI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINI TAMAMLADI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR BAKAN ŞİMŞEK’E SESLENDİ

KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK