İYİ PARTİ 8 MART’TA YAREN BEBEĞE ‘NEFES’ OLDU

İYİ PARTİ 8 MART’TA YAREN BEBEĞE ‘NEFES’ OLDU

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı 8 Mart Kadınlar Günü için düzenleyeceği etkinliklere harcayacağı parayı Tekirdağ’lı SMA hastası Yaren Bebeğe bağış yaptı.

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, bu yıl 8 Mart’ta düzenleyecekleri etkinliklere harcayacağı paranın Tekirdağ’lı SMA hastası Yaren Bebeğin tedavisinde kullanılmak için bağış yapıldığını ifade etti.

“TÜM FEDAKAR YÖNETİMİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Erseçkin, yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Tüm hemşerilerimizi Tekirdağ’da yaşayan Gökhan-Fatma Belli çiftinin SMA hastası bebeği Yaren’in tedavisi için umut olmaya davet ediyorum. Bugün yapacağınız 10 liralık bağış bile Yaren Bebeğin nefesi için umut olmaya devam edecek. Biz de bu kapsamda teşkilat yönetimimizin aldığı karar doğrultusunda 8 Mart’ta düzenleyeceğimiz etkinlikler için ayırdığımız ödemeyi Yaren Bebeğe umut olması adına bağış yapmaya karar verdik. Tüm fedakar yönetimimize teşekkür ediyorum. İnşallah yapacağımız bu küçük bağışlar büyüyerek Yaren bebeğimize umut olmaya devam edecek. Bu vesileyle tüm herşerilerimizi tekrardan bebeğimize umut olmak için bağış yapmaya davet ediyorum. Tüm kadınlarımızın gününü kutluyor, şiddetin olmadığı, kadın cinayeti haberlerinin okunmadığı bir dünya temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: PARTİ YAREN BEBEĞE ‘NEFES’

PAŞA DÖNER ÇERKEZKÖY’DE…

TEKNEYE EŞLİK EDEN YUNUS KAMERADA

ÇORLU’DA YAZ DÖNEMİ DESTELEME KURSLARI BAŞLADI

TEKİRDAĞ’DA TANKER TRAKTÖRE ÇARPTI FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ

MİLLİ GURUR TÜRKSAT 6A’NIN UZAY YOLCULUĞU YARIN BAŞLIYOR