Gündem

Gündem Haberleri

İŞÇİ SERVİSİ ALEV ALEV YANDI

İŞÇİ SERVİSİ ALEV ALEV YANDI

Tekirdağ Çorlu’da park halindeki servis minibüsünde yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

Olay, Muhittin Mahallesi Bağlariçi 4. Sokak üzerinde meydana geldi. Park halindeki servis minibüsü henüz bilinmeyen bir nedenle alev alev yanmaya başladı. Çevredeki vatandaşlar yangına ilk müdahaleyi yaparak itfaiyeye haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen Çorlu itfaiye istasyon ekipleri, yangını büyümeden söndürdü. 
Yanan minibüste maddi hasar meydana geldi. Yangına ilk müdahaleyi yaptığını ifade eden Yıldıray Sızlayar, “Yangını görüp hemen söndürme tüpüne sarıldım ve yangına müdahale ettim. Bu sırada da arkadaşlar itfaiyeye haber verdi. İtfaiye ekipleri de sağ olsunlar büyümeden söndürdü” diye konuştu. 
Polis ve itfaiye ekipleri yangının çıkış sebebini araştırıyor. 
 


Haber Kaynak : İha

Anahtar Kelimeler: SERVİSİ YANDI

TEKİRDAĞ’DA YASAL OLMAYAN HAYVAN SEVKİNE 105 BİN CEZA

TRAKYAKA YÖNETİM KURULU EDİRNE’DE TOPLANDI

TEKİRDAĞLI ROBOTİKÇİLER ABD’DE DÜNYA SAHNESİNE ÇIKACAK

KIRKLARELİ’NDE İL ENCÜMEN TOPLANTISI YAPILDI

DÜNYA ŞAMPİYONU ESMA NUR KARA’YA MEMLEKETİNDE COŞKULU KARŞILAMA