İKİ BEBEĞİN ÜZERİNE KAYNAR SU DÖKÜLDÜ

İKİ BEBEĞİN ÜZERİNE KAYNAR SU DÖKÜLDÜ

Çorlu’da sobadaki güğümün devrilmesi sonucu üzerine kaynar su dökülen 4 günlük bebek ve 2 yaşındaki ablası yaralandı.

Tekirdağ Çorlu’da sobadaki güğümün devrilmesi sonucu üzerine kaynar su dökülen 4 günlük bebek ve 2 yaşındaki ablası yaralandı. 

Olay, Silahtarağa Mahallesi Fırtına Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, soba üzerinde kaynayan su dolu güğüm, henüz bilinmeyen bir sebeple devrilerek Suriye uyruklu 4 günlük bebek ve 2 yaşındaki ablasının üzerine döküldü. 
Olay sonrası 4 günlük bebeğin başında, 2 yaşındaki ablasının da kol ve bacaklarında yanık meydana geldi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından iki kardeş, ambulanslarla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 
 


Haber Kaynak : İha

Anahtar Kelimeler: BEBEĞİN ÜZERİNE KAYNAR DÖKÜLDÜ

ÇORLU’DA İŞ YERİ YANGINI

TEKİRDAĞ’DA KAÇAK TÜTÜN VE MAKARON OPERASYONLARI

ŞARKÖY’DE BAZI MAHALLELER KARLA KAPLANDI

İKİ BEBEĞİN ÜZERİNE KAYNAR SU DÖKÜLDÜ

TEKİRDAĞLI KADINLARA PAZARLAMA EĞİTİMİ