GÖZ GÖZÜ GÖRMÜYOR: SİS ŞEHRİ KAPLADI

GÖZ GÖZÜ GÖRMÜYOR: SİS ŞEHRİ KAPLADI

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde sis sebebiyle görüş mesafesi 20 metreye kadar düşerken, Marmara Denizi gözlerden kayboldu.

Tekirdağ’da etkili olan sis ile birlikte görüş mesafesi 20 metreye kadar düştü. Yoğun bir şekilde etkili olan sis, hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Kentte etkisini artıran sis sebebiyle şehirdeki birçok yapı gözlerden kayboldu. Yoğun sis, sürücülerin de trafikte ilerlemesini zorlaştırıyor. Polis ekipleri yollarda önlem alarak, güçlükle ilerleyen sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı. 
Şehrin yanı sıra Marmara Denizi de sisle kaplandı. Sis sebebiyle deniz trafiğinde de aksamalar yaşanırken, denizde avcılık yapan balıkçılar limana çekerek sisin geçmesini bekliyor. 
 


Haber Kaynak : İha

Anahtar Kelimeler: GÖRMÜYOR: ŞEHRİ KAPLADI
Yorum Yazın

KAPAKLI’NIN ÇINARLARINA DİJİTAL VEFA KÖPRÜSÜ PROJESİNİN PROTOKOLÜ İMZALANDI

ÇERKEZKÖY KAYMAKAMLIĞI’NDAN SÜRÜCÜLERE ÖNEMLİ UYARI

YILMAZ ARAT’TAN PROTOKOL ZİYARETLERİ

TÜGVA ÇERKEZKÖY’DE “ŞİİR, ŞAİR, ŞUUR” SÖYLEŞİSİ

ALBEZ’DEN BARO BAŞKANI GÜRCÜN’E “KARA KUTU” KİTABI