GÖLE DÖNEN YOLLARDA DİREKSİYON BAŞINDAKİ MOTOKURYE YAŞADIKLARINI KAYDA ALDI

GÖLE DÖNEN YOLLARDA DİREKSİYON BAŞINDAKİ MOTOKURYE YAŞADIKLARINI KAYDA ALDI

Sahada çalışanlar zor anlar yaşarken görev başında olan motokurye yaşadıklarını cep telefonu kamerasıyla kayda aldı.

Edirne’de metrekareye 60 kilogram yağış düşmesiyle birlikte cadde ve sokaklar kısa sürede göle dönerken etkili olan sağanak yağış, kent genelinde ulaşımı olumsuz etkiledi. Sahada çalışanlar zor anlar yaşarken görev başında olan motokurye yaşadıklarını cep telefonu kamerasıyla kayda aldı. 

Sağanak sırasında görev başında olan motokurye İlker Özge, yaşadıklarını cep telefonu kamerasıyla kayda aldı. Yollarda biriken sular nedeniyle ilerlemekte güçlük çektiğini belirten Özge, yandan geçen araçların sıçrattığı sular yüzünden zaman zaman kaldırımdan gitmek zorunda kaldığını ifade etti. Sipariş götürdüğü bir binanın girişinin tamamen suyla dolu olduğunu aktaran motokurye İlker Özge, bu nedenle müşteriyi arayarak aşağıya inmesini istediğini söyledi. Özge, "Bu şekilde giriş yapmak çok zor, bina girişi suyla dolu" dedi. 
Ortaya çıkan görüntüler, Edirne’de sağanak yağış sonrası yaşanan altyapı sorunlarını ve motorlu kuryelerin karşı karşıya kaldığı tehlikeyi bir kez daha gözler önüne serdi. 
 


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

ÇERKEZKÖY’DE HALK OYUNLARI EKİBİ İL 1.’Sİ OLDU

TUNCA NEHRİ KIYISINDA TOPRAK KAYMASI: 50 METRELİK ALANDA ÇATLAKLAR OLUŞTU

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ 4. KİTAP GÜNLERİ SONA ERDİ

TEKİRDAĞ NÜFUSUNUN YÜZDE 10,7’SİNİ YAŞLILAR OLUŞTURDU

TEKİRDAĞ’DA KREŞ’DE ŞİDDET DAVASINDA KARAR