GİRİŞ ÜCRETİ 500 TL OLAN KASTRO PLAJI’NDA ’HİZMET EKSİKLİĞİ’ TEPKİSİ

GİRİŞ ÜCRETİ 500 TL OLAN KASTRO PLAJI’NDA ’HİZMET EKSİKLİĞİ’ TEPKİSİ

Kurban Bayramı tatilini kalabalıktan uzak ve sakin bir yerde geçirmek isteyen tatilciler, Tekirdağ Saray ilçesine bağlı ve Çamlıköy sınırları içerisinde bulunan Kastro Plajı’nı tercih etti.

Kurban Bayramı tatilinde Kastro Plajı’nı tercih eden vatandaşlar, plaj içerisinde su ve duş başta olmak üzere hizmet yetersizliğine sitem etti. 

Kurban Bayramı tatilini kalabalıktan uzak ve sakin bir yerde geçirmek isteyen tatilciler, Tekirdağ Saray ilçesine bağlı ve Çamlıköy sınırları içerisinde bulunan Kastro Plajı’nı tercih etti. Bayram tatili boyunca araç başına 500 TL giriş ücreti bulunan plajda, su ve duş sıkıntısı bulunması vatandaşları sitem ettirdi. 
PARAMIZLA KEPAZE OLDUK
Kurban Bayramı tatilinde Kastro Plajı’nı tercih eden vatandaşlar, “Bayram tatilinde plaja girmemiz için 500 TL ödedik. Plaj içerisinde hiçbir çevre düzenlemesi yapılmamış durumda. Duş alabileceğimiz yerler az sayıda var ve su çok az akıyor. Bu yüzden duş almak için sıra oluşuyor. Lavabolar pis ve kum dolu, tuvaletler çalışmıyor. Yolar bakımsız ve toz içerisinde. 500 TL gibi ciddi bir giriş ücreti alınıyor ama hizmet zayıf. Paramızla kepaze olduk” ifadelerini kullandı. 
 


Haber Kaynak : İha

TUNCA NEHRİ’NDE KURAKLIK ALARMI: BÖLGE ÜRETİCİSİ ENDİŞELİ

BÜYÜKŞEHİR’DEN ŞEFFAFLIK ADIMI: İHALELER ARTIK CANLI YAYINLANACAK

EDİRNE’DE 5 BİN 950 KÖK KENEVİR YAKALANDI

İSTANBUL’DAN KAPAKLI’YA UYUŞTURUCU GETİREN ŞAHISLAR YAKALANDI

ERGENE VE ÇERKEZKÖY'DE İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞINDA DEĞİŞİM