GELECEK PARTİLİ KARAKOÇ: MİLLETİN TERK DERDİ OTOPARK DEĞİL!

GELECEK PARTİLİ KARAKOÇ: MİLLETİN TERK DERDİ OTOPARK DEĞİL!

Gelecek Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Veysel Karakoç, iptal edilen Meydan Altı Otoparkı ihalesi için eleştirilerde bulunan Çerkezköy Belediyesi AK Parti Belediye Meclis Üyelerini sert bir dille eleştirdi.

Gelecek Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Veysel Karakoç: “AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri şunu unutuyorlar. Çerkezköylü vatandaşlarımızın tek derdi Meydan Altı Otoparkı değil” dedi.

Gelecek Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Veysel Karakoç Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın Çerkezköy’de yapımı devam eden çalışmalar için düzenlediği basın toplantısın da iptal edilen Meydan Altı Otoparkı ihalesi için eleştirilerde bulunan Çerkezköy Belediyesi AK Parti Belediye Meclis Üyelerini sert bir dille eleştirdi.

 Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın düzenlediği ortak basın açıklamasında AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyelerinin Meydan Altı Otoparkı ihalesinin iptali için yaptıkları eleştiriye karşın yazılı bir açıklama yapan Gelecek Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Veysel Karakoç şunları kaydetti:

“Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın ortak basın açıklamasında Meydan Altı Otopark ihalesinin iptalini duyurdular. Ancak AK Belediye Meclis Üyeleri yoğun bir şekilde eleştirilerde bulundular. Ama velakin, mevcut hükümetin Belediye Meclis Üyeleri şunu unutuyorlar, Çerkezköy’ün tek derdi meydan otoparkı değildir. Malum Ramazan ayına girdik. Dün yapılan elektrik ve doğal gaz zamlarına tepki daha yüksektir. Tabi ki belediyenin çalışmalarını da eleştiriyoruz. Önceliğimiz kötüye giden ekonomimiz ve zamlar. Halkımızın daha ciddi ekonomik sıkıntıları var. Temennimiz odur ki; Dünkü Çerkezköy Nisan ayı meclis toplantısında AKP’Li meclis üyelerinin yaptığı yersiz ve insan aklı ile dalga geçer gibi yaptıkları eleştirilerini birazda elektrik ve doğal gaza gelen zamlara tepki olarak ta gösterebilirler.”


Haber Kaynak : Haber Merkezi

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!

TEKİRDAĞ’DA EMEĞİN “ÖZEL” GÜNÜ

CHP LİDERİ ÖZEL’İN İLK DURAĞI ÇERKEZKÖY OLDU

AK PARTİLİ AZBAY HEM KUTLADI HEM DE UYARDI