GAZİLERİN BİLGİSAYARINI VE TELEVİZYONUNU ÇALAN HIRSIZ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

GAZİLERİN BİLGİSAYARINI VE TELEVİZYONUNU ÇALAN HIRSIZ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Edirne Şubesi’nden bilgisayar, televizyon ve arşivleri çalan ve başka bir adreste hırsızlık yaparken suç üstü yakalanan G.E. (43), hastane kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Muharip Gaziler Derneği Edirne Şubesi’nden bilgisayar, televizyon ve arşivleri çalan ve başka bir adreste hırsızlık yaparken suç üstü yakalanan G.E. (43), hastane kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.
Edirne’de Türkiye Muharip Gaziler Derneği Edirne Şubesi’ndeki malzemeleri çalan hırsız, Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekiplerince yakalandı.
Ekiplerin dikkatli ve detaylı çalışması sonucu 2 günde yakalanan zanlı, gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen G.E. (43), adliyeye sevk edildi.
Zanlı G.E’nin polis ekipleri tarafından araca bindirildiği sırada gazetecilerin neden çaldınız sorusu üzerine ’hayat pahalılığı’ cevabını verdi.


Haber Kaynak : İha

SUÇ KAYDI BULUN ZANLILAR YURT DIŞINA KAÇMAK ÜZEREYKEN YAKALANDILAR

AVRUPA’YA GİTME HAYALLERİ SINIRDA BİTTİ

YASA DIŞI 67 İNTERNET SİTESİ ERİŞİME KAPATILDI

OSMANLI’YA 88 YIL BAŞKENTLİK YAPAN EDİRNE’DE, TARİHİ YAPILAR CANLANDIRILIYOR

40 KİŞİLİK DAVUL ZURNA EKİBİNDEN KIRKPINAR’A DAVET